MODA

6 lucruri pe care doar femeile cu stimă de sine ridicată le poartă

Foto: bucurestifm.ro

6 lucruri pe care doar femeile cu stimă de sine ridicată le poartă. O privire superficială asupra unei femei este suficientă pentru a o recunoaște ca fiind o persoană încrezătoare. Îmbrăcămintea este cea care dă primul și cel mai evident semnal non-verbal interlocutorului, ceea ce îi permite acestuia să tragă concluzii despre tine.

Pentru a da impresia unei persoane încrezătoare, este important să știm ce lucruri sunt preferate de fetele cu o stimă de sine ridicată.

6 lucruri pe care doar femeile cu stimă de sine ridicată le poartă

Pantofii cu tocuri înalte

Pantofii cu tocuri fac silueta mai subțire, picioarele mai lungi și, de asemenea, dau încredere interioară în sine. Mocasinii nude eleganți cu tocuri vor fi o pereche de pantofi versatilă și se vor potrivi oricărei imagini.

CITEȘTE ȘI: Hainele care trebuie eliminate din garderoba oricărei femei elegante

Un toc confortabil, dar suficient de înalt, face spatele mai drept și mersul mai atractiv, creând o ținută elegantă și sexy.

Geantă elegantă

Femeile încrezătoare în sine preferă să aibă în garderobă o geantă scumpă de designer în locul unei duzini de falsuri de buget. Cu toate acestea, „elegant” nu înseamnă „scump”. Astăzi, este posibil să cumpărați o geantă originală, de înaltă calitate, de la mărci ieftine, care va adăuga culoare ținutei și va sublinia caracterul independent.

Unul dintre modelele actuale cu un caracter strălucitor este o geantă cu mânere realizate dintr-un lanț metalic cu legături mari. Puteți alege bijuterii care să se potrivească cu lanțul pentru a crea o ținută detaliată.

Gențile cu o formă neobișnuită de „cilindru” atrag, de asemenea, atenția celorlalți și vor completa perfect atât costumul de business office, cât și setul elegant de petrecere.

Palton sau trench coat

Acest articol vestimentar conferă un aspect feminin și relaxat. Haina actuală trebuie să fie confecționată dintr-un material dens și să își păstreze bine forma; este mai bine să alegeți o croială ușor largă.

Nuanțele pământii, bej și alb sunt atemporale, au un aspect actual și scump. Vă puteți accentua talia cu o curea.

Lenjerie intimă

Merită să ne amintim că încrederea vine din interior, așa că acordați o atenție deosebită detaliilor din garderobă, invizibile pentru ceilalți, dar care joacă un rol esențial. Lenjeria intimă de înaltă calitate și frumoasă este arma secretă a unei fete încrezătoare. Ea creează o siluetă impecabilă, dă încredere în propria seducție și eficiență – este imediat invocată de ceilalți.

Pantaloni

Pantalonii sunt, fără îndoială, un mastodont multifuncțional în garderoba femeii moderne. A intrat la modă datorită icoanei stilului feminin Coco Chanel. Este o opțiune pentru orice eveniment – o întâlnire de afaceri, o plimbare cu prietenii, o întâlnire romantică.

Pentru a face o impresie mai strălucitoare, puteți alege costume în culori suculente. Un costum pantalon colorat asociat cu un top feminin în nuanțe neutre, pantofi clasici de barcă și un colier cu pietre strălucitoare va face o impresie de durată la orice petrecere.

Pentru o ieșire în oraș, asociați costumul cu o pereche de pantaloni cu adidași și un top cu rochiță.

CITEȘTE ȘI: Cum să arăți cu 5 cm mai înaltă: Trucurile care îți pot fi de mare ajutor

Accesorii

Panglica perfectă este creată prin acordarea unei atenții deosebite detaliilor. O femeie încrezătoare nu se teme să atragă atenția, dar întotdeauna arată adecvat. Pentru a crea astfel de accente competente, sunt permise detalii care completează și completează imaginea – de exemplu, ochelarii de soare. Alegeți o ramă sau o culoare a lentilelor care să se potrivească cu ținuta de culoare solidă. Accentuați-vă ochii cu o ramă strălucitoare, făcând ținuta mai îndrăzneață, recomandă actualno.com.

Un look elegant vă va permite să atrageți atenția celorlalți, să vă simțiți încrezător în abilitățile dumneavoastră și să fiți plin de energie. Creați-vă garderoba perfectă care să vă reflecte personalitatea și să vă permită să fiți mereu în top!

Comentarii: