MODA

Hainele care trebuie eliminate din garderoba oricărei femei elegante

Hainele care trebuie eliminate din garderoba oricărei femei elegante. A venit din nou timpul să ne actualizăm garderoba. Atunci când sortăm hainele de vară şi le înlocuim cu cele de toamnă, este bine să revizuim ce anume mai păstrăm şi obiectele de vestimentaţie la care trebuie să renunţăm.

Există câteva care chiar ne distrug aspectul şi de care trebuie să ne despărţim, pentru că nu mai sunt la modă şi nu ne ajută să avem un stil rafinat.

CITEȘTE ȘI: Tendinţe în bijuteriile din toamna acestui an: Recomandările designerilor

Hainele care trebuie eliminate din garderoba oricărei femei elegante

Blugi skinny

Prea strâmţi în zona picioarelor fac ca trunchiul să pară mai lat. Acest tip de blugi trebuie înlocuit cu cei cu o croială mai lejeră. Pe lângă faptul că avantajează aproape orice siluetă, sunt la modă în această toamnă.

Cardigane supradimensionate

O alegere mai inspirată sunt cele de dimensiuni potrivită. Persoanele care preferă tweed şi tricotaje fine sunt foarte inspirate în acest sens.

Pulovere saggy

Acest tip de pulovere arată neglijent şi deloc elegant. O alegere mai bună este un pulover bodycon care să accentueze talia, în timp ce ţine şi de cald în sezonul rece.

Fuste mini cu pulovere lungi

O combinaţie care trebuie evitată, pentru că nu se potriveşte tuturor. Această ţinută face chiar şi persoanele înalte şi slabe să pară mai pline.

CITEȘTE ȘI: Cum să arăți cu 5 cm mai înaltă: Trucurile care îți pot fi de mare ajutor

Jachete largi

De multe ori, facem greşeala de a cumpăra o jachetă mai mare cu una sau mai multe mărimi, iar această greşeală a vestimentaţiei exterioare ne distruge întregul look, potrivit rador.ro.

Comentarii: