MODA

Tendinţe în bijuteriile din toamna acestui an: Recomandările designerilor

Tendinţe în bijuteriile din toamna acestui an: Recomandările designerilor. Îmbrăcămintea spune întotdeauna o poveste, dar bijuteriile sunt mult mai individuale şi mai personale. Prin intermediul acestora, ne putem crea o imagine caracteristică.

Broşele, cerceii, colierele mari sau brăţările exprimă individualitatea şi consolidează stilul. Cu toate acestea, trebuie să respectăm tendinţele modei în bijuterii, experimentând, stratificând şi combinând diferite materiale.

Cel mai indicat este să alegem bijuterii de calitate, dar accesibile, deoarece tendinţele se schimbă des.

CITEȘTE ȘI: Cum cureți bijuteriile din AUR fără să le strici

Tendinţe în bijuteriile din toamna acestui an: Recomandările designerilor

Perlele – 2023 este anul bijuteriilor cu perle

Asistăm la o creştere a popularităţii perlelor, în toate formele şi dimensiunile. De la colierele clasice şi cerceii simpli, până la stilurile moderne combinate cu inele, bijuteriile cu perle sunt modalitatea perfectă de a adăuga o notă de eleganţă atemporală look-ului.

Argintul

În ultimii ani, aurul a fost venerat, dar odată cu noile colecţii, acest lucru este pe cale să se schimbe. Anul acesta, designerii mizează pe elemente argintii, de la manşete la cercei mari geometrici, potrivit rador.ro.

CITEȘTE ȘI: Porți bijuterii de aur zilnic? Avertismentul Comisiei Europene asupra PERICOLULUI ascuns din acest metal

Cerceii rafinaţi

După ani de bijuterii delicate şi sofisticate, în special cercei, este timpul pentru o schimbare. Anul acesta, tot ce are legătură cu formele geometrice este foarte popular. Acest tip de bijuterii este un finisaj perfect pentru orice look.

Comentarii: