NUTRITIE

Mango ajută la slăbit DOAR dacă este CORECT consumat

Este unul din fructele exotice preferate de milioane de oameni. Merge de minune în salate, alături de fructe de mare sau în fripturi. Dacă încă nu ai prins curaj să-l incerci și în combinații alimentare, îți recomandăm să o faci cât mai repede.

Fructele de mango ajută la slăbit şi la menţinerea siluetei, însă, foarte important, doar dacă sunt consumate cu tot cu coajă.

“Citeam acum câţiva ani un studiu realizat de cercetătorii australieni referitor la fructele de mango, care demonstra cât de benefică este coaja de mango pentru corpul uman, ea oprind dezvoltarea în exces a celulelor grase din organism. Eu am inclus de foarte mult timp mango în alimentaţia mea, consumându-l întotdeauna cu coajă, şi le recomand de fiecare dată şi altora, mai ales celor care vor să slăbească, prezentându-le calităţile de care dispune acest fruct. Dacă vrem să profităm la maximum de puterea fructelor, trebuie să le consumăm întregi, deoarece, îndepărtând coaja e posibil să eliminăm tot ce e mai bun”, a susținut antrenorul Florin Neby pentru doctorulzilei.ro.

Reţeta miraculoasă care te scapă de grăsimi şi toxine

15 GREȘELI tipice pe care le facem când spălăm haine

Ce ne transmit PICIOARELE despre sănătatea noastră?

Fructului de mango i se mai spune şi “fructul fericirii”, deoarece conţine foarte multe vitamine (vitamina E, A, B6, C şi K) şi minerale (potasiu, calciu, magneziu, fostor,cupru, fier, zinc şi fibre, magne), magneziul regăsindu-se în cantităţi mari, el fiind responsabil cu reducerea stresului.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: