HOROSCOP

HOROSCOP 4 octombrie 2020

Berbec Nu sta singur într-o astfel de zi, pentru că izolarea chiar nu-ţi face bine! Poate că ai tendinţa să spui că eşti obosit şi că nu ai chef de nimeni în preajma ta, dar vei vedea că liniştea pe care, eventual, o alegi de bună voie, nu e chiar ceea ce doreai. Altădată poate e bună liniştea, dar nu şi azi, deoarece puţină agitaţie şi gălăgie în jurul tău nu te lasă să te gândeşti la lucruri care nu-ţi plac. Ai cu cine vorbi, ai cu cine ieşi la un ceai, la o adică, ai cu cine discuta cu orele la telefon, şi dacă nu respingi aceste ocazii, vei vedea că ziua va fi mult mai tonică şi mai bună decât dacă ai sta doar cu propriile tale gânduri. Socializează, conversează, relaţionează!

Taur
Meriţi tot ce e mai bun, deci ajunge doar să priveşti spre cer şi să ceri ceea ce vrei să primeşti. Vei fi răsplătit din belşug, pentru că tot ce faci, tot ce reprezinţi e felul în care Dumnezeu te-a lăsat pe pământ şi dacă El te iubeşte aşa, tu de ce te-ai privi cu alţi ochi? Ai putea primi azi un semn divin, un fel de miracol sau o străfulgerare de gând extraordinar care îţi transmite că eşti o persoană specială şi că cineva acolo sus te iubeşte! Profită de această senzaţie superbă că eşti ocrotit, că eşti iubit şi apreciat, că eşti în siguranţă, şi îndrăzneşte să ceri şi mai mult. Meriţi, pentru că şi tu ai făcut atâtea lucruri minunate!

Gemeni
Tu nu ai curaj să spui stop unei situaţii care nu mai poate continua în acelaşi mod. Există altcineva alături de tine care oferă o soluţie mai bună în situaţia de faţă. Ba e chiar ceea ce aveai nevoie, dar cel mai greu, pentru orgoliul tău, e să recunoşti că e soluţia optimă. Ceva îţi spune că e jenant pentru reputaţia ta să recunoşti că nu ştii ce trebuie făcut, dar dacă ideea sosită de la această persoană cu mai multă experienţă e bună, nu strică să o apreciezi sincer şi să o pui în practică. Nu poţi fi doar tu primul sau cel mai bun de fiecare dată; mai există şi alţii deasupra ta!

Rac
Abia aştepţi ca planurile care se prefigurează acum la orizont să devină realitate, pentru că sună foarte promiţător. De aceea te implici trup şi suflet, cu pasiune şi cu speranţe mari, convins că totul va ieşi excelent în cele din urmă. Răbdare e, resurse pentru a construi ceea ce visezi ai din belşug, deci e doar o chestiune de timp şi de efort până vei ajunge la capăt. Dacă există ceva de care să te agăţi, care să te motiveze şi să te tragă în sus şi dacă mai e şi ceva de câştigat, nimic nu te va opri şi nu-ţi va tăia avântul, deci profită din plin de ambiţia şi energia pozitivă care te cuprinde. Cât timp interesul rămâne viu şi cheful la cote maxime, rezultatele nu sunt prea departe!

CITEȘTE ȘI: Care sunt cei mai GELOȘI bărbați ai zodiacului

Leu
Profită de această zi liniştită pentru a te concentra asupra unei cărţi din care vei afla nişte informaţii extrem de utile şi interesante. Poate cineva ţi-a oferit acest pont, ţi-a spus exact unde să cauţi, deci rupe-te de orice altă activitate pentru a studia, pentru a săpa după acele cunoştinţe de care ai nevoie şi pe care, momentan, nu le deţii. Vei încheia ziua cu sentimentul că te-ai îmbogăţit intelectual sau spiritual, că ai descoperit ceva foarte important ce poate fi aplicat în curând într-un proiect de mare anvergură. Mulţumeşte-i sincer celui care ţi-a oferit sfatul cel bun, pentru că a jucat rol de profesor pentru tine.

Fecioară
Nu te mai comporta ca un copil care nu ştie ce face şi care crede că poate repara totul cu un zâmbet drăguţ şi inocent. Te-ai maturizat, eşti un om responsabil care ar trebui să ia decizii lucide şi clare, deci nu ai voie să te mai joci nici cu încrederea oamenilor, nici cu norocul tău. Dacă eşti în faţa unei mari hotărâri, trateaz-o cu seriozitate ca şi cum ar depinde o lume întreagă de ea. Îmbracă haina omului matur şi nu te mai amuza asemeni unui copilaş jucăuş care-şi permite să facă prostioare. Nu mai ai vârsta la care să poţi greşi şi să spui mai apoi că… n-ai vrut. De acum tot ce faci, faci cu discernământ şi raţiune şi nu ţi se vor tolera glumiţele.

Balanța
De multe ori, cele mai frumoase opere de artă se nasc din suferinţă, din tristeţe, în momentele în care inima artistului plânge. Acelaşi lucru poţi face şi tu astăzi, pentru că te apasă o povară pe suflet, plângi surd în sinea ta pentru o pierdere sau un eşec, dar dacă transpui această durere într-o formă de creaţie, vei fi uimit să vezi ce iese! E forma ta de a concentra energia pe care ai fi consuma-o în lacrimi şi suspine, într-o creaţie artistică demnă de mândrie. Nu e o ruşine să suferi, aşa e, dar e minunat să şi poţi scrie ceea ce simţi, să pui pe clape ceea ce te doare sau să pictezi în tonurile inimii tale. Aşa vei depăşi cel mai uşor momentul…

Scorpion
Dacă singur nu ştii ce trebuie făcut într-o situaţie complicată, calcă-ţi pe mândrie şi acceptă ajutorul sincer al celor care îţi stau alături, ai la cine apela, la nevoie, deci nu e nicio ruşine să recunoşti că nu ştii, nu poţi, nu ai cu ce. Cere sfaturi de la cei care au trecut prin situaţii similare şi nu te încăpăţâna inutil să te descurci de unul singur, când există sigur cineva alături care deţine soluţia care ţi se potriveşte perfect în cazul de faţă. Ai putea rezolva mult mai repede problema care te frământă dacă ai întreba un prieten, dar cel mai greu e să recunoşti că există o problemă, totuşi.

CITEȘTE ȘI: Ce obiecte îți aduc NOROC în funcție de zodie

Săgetător
Mare grijă încotro îţi canalizezi astăzi energia, pentru că eşti cam nervos şi mai ales cam neglijent şi reacţia ta impulsivă poate strica totul. Intervii într-un mod cam abrupt, gata să închei aici o acţiune doar pentru că aşa ţi s-a năzărit, deci fii cu mare băgare de seamă în faţa reacţiilor de moment, pentru că nu se vor dovedi a fi şi cele mai înţelepte. Dacă te grăbeşti să spui ce-ţi trece prin minte, rişti să greşeşti, dar probabil ţi se cere un răspuns extrem de rapid şi acesta e singurul care-ţi vine. Pregăteşte-te pentru o răsturnare de situaţie neprevăzută şi riscantă.

Capricorn
Ai puterea de a spune lumii clar şi răspicat ce doreşti tu cel mai mult. Nu mai ţine în tine, pentru că uneori lucrurile devin realitate doar dacă le transpui în cuvinte, în afirmaţii, în declaraţii de credinţă. Eşti acum pus în faţa unui astfel de discurs, de parcă cineva apare în calea ta şi te întreabă foarte ferm: tu ce doreşti? Trebuie să ai forţa de a spune cu încredere, nu pentru că ar sta în puterea acelei persoane să-ţi realizeze dorinţele, ci a le recunoaşte public, a le spune cu voce tare e semn că ai încredere în visele tale şi dacă deja la expui şi altora, înseamnă că ai pornit deja spre împlinirea lor. A spune ce vrei şi să le laşi doar la nivel de vis, nu e în avantajul tău, deci spune şi apoi construieşte!

Vărsător
Azi poţi fi cavalerul în armură strălucitoare pentru o persoană care trece prin momente dificile. Apari la momentul cel mai potrivit pentru a-l scoate din întuneric, din suferinţă, din singurătate. Practic, tu lupţi pentru drepturile sale, uiţi de propria ta viaţă doar pentru a sări în ajutorul lui şi nimic nu te încântă mai mult decât să observi măcar o schiţă de zâmbet pe chipul lui. O faci dezinteresat, necondiţionat, sincer, cu dragă inimă, oferind tot ce ai mai bun în tine pentru a-l proteja. Deţii toate armele de care e nevoie pentru o victorie deplină, eşti persoana cea mai potrivită să preia pe umerii săi asemenea misiuni eroice, pentru că eşti curajos şi pregătit de orice.

Pești
Joci un rol important în mediul în care te afli azi, de parcă tu ai fi capul tuturor acţiunilor, generatorul de idei sau descoperitorul celor mai bune soluţii. Ţi se recunoaşte astfel superioritatea în plan intelectual, pentru că ai acumulat multe informaţii pe care iată, ai acum ocazia de a le arăta şi a le valorifica la maxim. Poţi să fii mândru de tine, şi mai ales să fii mulţumit că lumea ascultă şi urmează sfaturile tale. Eşti cu un pas înaintea celor care te urmează întocmai, pentru că tu ştii exact ce trebuie făcut şi nu vei ezita să-ţi expui punctul de vedere cu argumente raţionale bine susţinute.

sursa: acvaria.com

 

 

 

 

 

 

Comentarii: