LIFESTYLE

Abia a divorțat, că are planuri: știe ce trebuie să aibă viitorul partener! Dar de ce nu a mers nici a doua căsnicie? Larisa Drăgulescu dă cărțile pe față

Fosta soție a campionului mondial la gimnastică Marian Drăgulescu, Larisa, își refăcuse viața după 11 ani. Tot cu un Marian – Marian Bogdan -, dar n-a fost nici de data aceasta cu noroc. Larisa Drăgulescu credea că în sfârșit a ieșit soarele pe strada ei acum 18 luni, la nuntă, fiindcă bărbatul o luase cu tot cu rele și cu bune, mai ales că-i fusese client când lucra ca escortă și știa cu ce se ocupă ea, că face bani de pe OnlyFans.

Larisa Drăgulescu a dezvăluit însă pentru sportbull.ro ce s-a întâmplat de fapt. Relația se terminase de ceva timp. „Ruptura s-a produs în luna martie a acestui an. Acum nu simt nici o schimbare în viața mea. Nu simt ca am divorțat. Îmi continui viața la fel ca și pana acum.

Relația mea cu Bogdan s-a rupt din luna martie. Atunci trebuia să plec cu el în Germania și m-am răzgândit brusc după ce mi-am făcut chiar și bagajele. Mi-am dat seama că am absolut de toate aici. Am o casa superba cu tot ce mi-am dorit eu. Am multe animale și un venit financiar lunar stabil”, a spus vedeta site-urilor pentru adulți pentru sportbull.ro.

CITEȘTE ȘI: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

„Copiii nici atât nu ar fi vrut să plece de aici. Deci nu puteam să dau tot ce am aici în România pentru ceva inexistent în Germania. Acum o să mă bucur de tot confortul pe care mi l-am creat singura acasă în România.

Motivul principal a fost distanța. Eu am ales să locuiesc aici în România iar el în Germania. Am rămas în relații de prietenie. Între noi nu mai exista șanse de împăcare. E mai bine așa”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru Sportbull.ro. E convinsă că-și va găsi curând fericirea.

„Sunt convinsă că nu voi sta prea mult singură până să apară bărbatul potrivit lângă mine. Îmi doresc un bărbat care să mă facă să mă îndrăgostesc de el, să îmi ofere iubire și sprijin din toate punctele de vedere. Un bărbat care sa își folosească creierul!”, a fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu.

 

 

 

 

 

Comentarii: