LIFESTYLE

Adi Vasile: ” Nu trebuie să lăsăm nici un moment garda jos”!

Mai este luna decisivă pentru titlu în campionatul intern de handbal. În acest moment, după 18 meciuri jucate, CSM București este în fruntea clasamentului, cu 52 de puncte, urmată de Baia Mare (49 puncte) și Vâlcea (42 de puncte și un meci mai puțin disputat).

„Tigroaicele” sunt în postura în care depind doar de ele și spun că nu iau în calcul pași greșiți în meciurile care urmează. Primele două vin joi și vineri (cu Rapid și Slatina, în turneul găzduit de Turda și Cluj).

„Să considerăm că lupta este superficial dusă într-o direcție când mai avem atâtea meciuri într-un timp atât de scurt, este o greșeală. Lucrurile se pot schimba, dacă nu ești atent, așa că trebuie să luptăm până la capăt și nu trebuie să lăsăm nici un moment garda jos”, avertizează antrenorul CSM-ului,  Adi Vasile.

„Este prima oară când, într-o lună de zile, jucăm practic un retur. Este atipic, dar nu avem ce face. Mai avem de câștigat meciuri, nu putem sta liniștite, cursa este încă lungă și bătălia pentru titlu acerbă. Noi, Vâlcea și Baia Mare ne batem pentru trofeu, nu avem voie să facem pași greșiți. În acest moment totul depinde de noi, noi ne facem cărțile”, îl completează și portarul Denisa Dedu.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să faci pentru a avea un creier mai eficient. Cele două activități recomandate de specialiști

Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Meciul cu Rapid, primul din această săptămână pentru CSM, este cel mai important, spun liderii din Liga Florilor.

” Meciul cu Rapid nu este unul aparte pentru mine acum. Sunt la CSM, mă gândesc doar să câștigăm, iar din vară, când voi trece la ei, va fi altă situație”, mărturisește Denisa Dedu, care de la vară va fi jucătoarea Rapidului.

„Este mereu interesant să joci împotriva Rapidului. Au handbaliste experimentate, iar jocul lor s-a omogenizat mult în ultima perioadă. Sunt foarte ambițioși”, încheie antrenorul Adi Vasile.

 

 

 

 

 

Comentarii: