LIFESTYLE

De ce n-a rămas însărcinată Delia: ”Mi se pare o doză de egoism!”

Ei bine, povestea asta cu Delia Matache care nu face copii, dar mereu e întrebată de ce nu sau când a devenit cumva o chestiune la ordinea zilei.

Tabloidele i-au analizat cântăreței posibilitățile, i-au evaluat capacitățile, au privit-o din toate unghiurile și tot n-au găsit ceva care să satisfacă pe toată lumea.

Iar Delia a fost din nou întrebată care e treaba? Va deveni sau nu mamă? „Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi.

Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a declarat Delia.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

După ce tânjește artista

Că în sufletul ei ar vrea sau nu să devină mamă, asta doar ea poate ea să confirme. Sau nu. Dar ceea ce afirmă acum artista e că îi lipsește ceva foarte tare, în această perioadă. O vacanță, desigur.

Delia le-a promis fanilor că la următoare deplasare la munte va face live, iar internauții se pot plimba alături de ea prin natură.

„Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă. Sufletul meu plânge după munte, după o gură de oxigen”, a dezvăluit Delia pe Instagram.

 

 

 

Comentarii: