LIFESTYLE

Ai probleme cu somnul pe caniculă: Iată ce trebuie să faci pentru o noapte perfectă

Foto: Pinterest.com

Vara aceasta e mai călduroasă ca niciodată. Canicula ne face probleme extrem de mari, iar noaptea ne e din ce în ce mai greu să ne odihnim. Ei bine, specialiştii ne recomandă ce să facem pentru a avea parte de un somn odihnitor şi fără griji.

 

Chiar dacă pare greu de crezut, o simplă cană de ceai din planta potrivită poate fi secretul unui somn odihnitor, în ciuda căldurii

 

După o zi agitată la muncă, alege să te relaxezi cu ajutorul unei căni de ceai cald înainte de a te băga în pat. În felul acesta, organismul tău se va destinde iar efectul calmant al plantelor te vor ajuta să te odihnești mai bine pe parcursul nopții.

Poziţiile erotice IDEALE pentru fiecare TIP de orgasm

Poziţii în care punctul G este intens STIMULAT

Astfel, dimineață te vei trezi plin de energie, odihnit și pregătit pentru provocările noii zile.

Iată care sunt plantele indicate pentru această stare de bine matinală:

Mituri ciudate despre SEX care chiar sunt adevărate! Iată ce poți păți în timpul partidelor de sex

Lucrurile pe care doar femeile le cred sexy, NU și bărbații

Motivul pentru care e bine să faci sex în FIECARE noapte

Valeriana combate anxietatea

Celebra plantă, datorită efectului său calmant, este folosită încă din antichitate pentru prepararea anumitor medicamente. Uleiurile sale esențiale au proprietăți relaxante, care combat cu succes atât stresul, cât și anxietatea, conform publika.md. O simplă cană de ceai de valeriană te va ajuta să ai un somn neîntrerupt, să dobândești o stare de calm. Ai grijă totuși să nu depășești un maxim de 3 căni pe zi.

Știi să foloseşti CORECT crema cu factor de protecţie solară?

Trucurile pentru o partidă de sex perfectă: Plăcerea va fi garantată

Poziţii sexuale pe care trebuie să le încerci pe PLAJĂ

Levănțică, pentru un somn adânc

Atât valeriana, cât și levănțica favorizează somnul profund și odihnitor. Se pot consuma sub formă de ceai sau poți să le folosești sub formă de ulei în aromaterapie.

Mintea, corpul, sufletul tău vor fi invadate de o stare euforică de bine, eliminând orice formă de stres sau anxietate ori depresie. Un truc destul de eficient ar fi acela să îți stropești pernele sau lenjeria de pat cu câteva picături de apă în care să adaugi câteva picături de ulei esențial din aceste plante. Dacă vrei să duci starea de relaxare la cote și mai înalte, ia două-trei crenguțe de levănțică. Poți chiar să optezi pentru un gel de duș pe baza acestor plante. Și spa-ul vine în casa ta. sau de valeriană și pune-le în apa ta de baie.

Comentarii: