NUTRITIE SANATATE

Amestecul care este mai eficient decât medicamentele pentru tuse

globalnews.ca

Amestecul care este mai eficient decât medicamentele pentru tuse. Știți foarte bine că usturoiul și mierea, prin ele însele, sunt extrem de valoroase. Ele conțin o serie de substanțe utile care pot ajuta organismul să facă față unei serii de afecțiuni.

Amestecul care este mai eficient decât medicamentele pentru tuse: Miere cu usturoi

Atât usturoiul, cât și mierea au proprietăți antivirale și antioxidante. S-a dovedit că pot acționa cu succes ca mijloc de protecție împotriva bolilor respiratorii. Unii oameni de știință sunt de părere că mierea poate fi considerată cu ușurință un substitut al medicamentelor care calmează și suprimă tusea.

CITEȘTE ȘI: Efecte uimitoare ale dietei cu miere: Ajută nu doar la slăbit, ci şi la circulaţia sângelui, la ten, sinusuri

S-a constatat că acest produs natural este mai eficient decât unele medicamente împotriva tusei. Dacă aveți nemulțumiri, luați câteva linguri de miere diluate în apă caldă. Acest remediu este potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii. Condiția este să nu aveți o alergie la miere.

În ceea ce privește usturoiul, beneficiile sale sunt cunoscute în întreaga lume încă din cele mai vechi timpuri. Această legumă face față cu succes bolilor infecțioase. Nu este o coincidență faptul că medicii sfătuiesc să consumați regulat usturoi în timpul lunilor de iarnă.

Ce ar mai trebui să știm despre aceste două remedii naturale?

Usturoiul este potrivit și pentru copii și adulți. Cu toate acestea, trebuie consumat cu moderație. Nutriționiștii sunt categorici că mierea nu trebuie să fie exagerată. 6 linguri pe zi este doza zilnică optimă pentru adulți, dacă aceștia nu iau alte dulciuri. Produsul conține mult zahăr, iar 30 de grame pe zi este cantitatea maximă pe care o poți oferi organismului tău.

CITEȘTE ȘI: De ce să introduci și mai mult mierea în meniul tău: Poate preveni o boală gravă a creierului

Elixir cu miere și usturoi pentru tinerețe și longevitate

  • lămâi – 4 buc.
  • ulei de in – 200 ml
  • usturoi – 3 căței

Mod de preparare:

Mai întâi, amestecați mierea, usturoiul și lămâile. Se amestecă și se lasă puțin timp pentru ca ingredientele să se cunoască între ele. Apoi adăugați semințele de in. Elixirul se păstrează în două borcane de sticlă. Se recomandă să se ia de două ori pe zi, câte o lingură înainte de mese. În mai puțin de o lună veți simți acțiunea acestor ingrediente valoroase, un dar al naturii, potrivit actualno.com.

Comentarii: