RELATII

APLICAȚIA care te ajută să îți găsești jumătatea

Foto: Pinterest.com

O nouă aplicație promite să revoluționeze modul în care cuplurile căsătorite își pot înșela partenerul.

Cu toții am auzit acele povești despre soții care conversau între ei pe aceeași aplicație matrimonială și, la final, își dădeau întâlnire. Noua aplicație promite găsirea unei alte soții pentru bărbații deja căsătoriți.

Aplicația este dezvoltată de Lindu Pranayama, în vârstă de 35 de ani, care și-a găsit soția prin intermediul aplicației pe care a creat-o.

APLICAȚIA care poate depista cancerul cu un simplu selfie / VIDEO

Alimentele care îți ACCENTUEAZĂ senzaţia de foame

Ce se întâmplă cu micuţii din familiile sărace: La ce sunt expuşi

O aplicație care încurajează poligamia în Indonezia a provocat controverse în țara musulmană cea mai populată din lume, deși creatorul său susține că dorește „doar să ajute femeile” cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani.

Foto: Pinterest.com

„Ayo Poligami” („Cu poligamia înainte”) este o aplicație gratuită pentru smartphone-uri, care îi ajută pe bărbați să găsească femei dornice să fondeze „familii mari”. Aplicația care se adresează atât bărbaților singuri, cât și celor căsătoriți sau văduvi, a atras deja peste 56.000 de utilizatori de la lansarea sa.

Aplicația a fost recent închisă din cauza numărului mare de conturi false, însă o nouă versiune va fi relansată joi cu criterii mai stricte pentru utilizatori, a adăugat acesta.

Cum trebuie să bei apa pentru a-ți vindeca TIROIDA

De ce te simți OBOSIT după o zi de plajă

DE CE bărbații NU reacționează când o femeie este hărțuită la metrou

„Din cauza controversei, am plănuit inițial închidea definitivă a aplicației, însă atunci când am vazut că multe femei de 40-50 de ani sunt încă virgine și necăsătorite, am decis să o păstrez”, a explicat Lindu Cipta Prănăyăma.

Foto: Pinterest.com

Un bărbat căsătorit trebuie să depună o cerere la un tribunal islamic respectând mai multe condiții, printre prezentarea unui acord scris al soției că acceptă ca partenerul său să își ia o doua soție, potrivit independent.co.uk.

O lege indoneziană din 1974 definește căsătoria drept uniunea între un bărbat și o femeie, însă poligamia este tolerată în anumite circumstanțe, astfel că un bărbat poate avea până la patru neveste.

Ce PREJUDECĂȚI au femeile despre bărbați

De ce buzele noaste par roșii? De ce diferă de alte zone ale pielii?

Brățara inteligentă care te salvează de la ÎNEC

Deși legală, poligamia nu este văzută în general cu ochi buni în această țară din Asia de Sud-Est, unde militanții pentru drepturile femeilor cred că există o legătură puternică între poligamie și violența domestică.

Comentarii: