RELATII

DE CE bărbații NU reacționează când o femeie este hărțuită la metrou

Platforma belgiană ‘Would you react?’ a realizat un experiment social într-un metrou din Bruxelles, în care o actriță a simulat că este hărțuită de doi bărbați, informația fiind postată pe contul-ul de Youtube al platformei belgiene.

Rezultatele au fost surprinzătoare, având în vedere că majoritatea celor care au intervenit pentru a apăra victima au fost femei. Doar doi bărbați au reacționat.

Este vorba de doi prezentatori ai postului de radio național Studio Brussels, care au luat atitudine în fața acestei agresiuni.

De ce paralizăm de FRICĂ. Explicațiile specialiștilor

Studiu revoluţionar al specialiştilor: Primele indicii care ne spun că boala Parkinson poate fi stopată

Bolile CONTAGIOASE care circulă cu transportul în comun

Unul dintre prezentatori, Rik De Bruycker, a declarat portalului de știri Flanders News că încă din primul moment și-a dat seama că „nu este un lucru bun” și că trebuie să acționeze, având în vedere că astfel de lucruri „se întâmplă în fiecare zi și nu doar la Bruxelles”.

Foto: youtube.com

Clipul, care în prezent s-a clasat pe locul trei al celor mai vizionate videoclipuri ale momentului din Belgia, a strâns peste 600.000 de vizualizări pe Youtube.

Poziţia Kama Sutra recomandată în funcţie de zodia ta

Sexul DUPĂ NAȘTERE: cât timp trebuie să aștepți

CINE a inventat jocul Monopoly. Motivul este SURPRINZĂTOR!

‘Would you react?’ este o inițiativă civică care dorește să sensibilizeze opinia publică prin experimente sociale realizate cu camera ascunsă, încheie EFE, preluat de Agerpres.

Foto: youtube.com
Comentarii: