MOMS

ATENȚIE PĂRINȚI Site-urile de care sunt atrași copii români. CÂȚI caută informații despre ALCOOL, TUTUN ȘI DROGURI

Copiii români sunt interesaţi de site-urile de comunicare (47,66%), acestea fiind urmate de cele cu informaţii despre alcool, tutun şi droguri (26,05%) şi jocuri pe computer (13,13%), potrivit unui raport despre detecţiile făcute pe computerele folosite de către copii, publicat de Kaspersky Lab.

În România, copiii sunt atraşi cel mai mult de site-urile de comunicare, cu o proporţie de 47,66%. Dintre acestea, Facebook ocupă primul loc detaşat (90,56%), urmat de Google+ (3,32%) şi Twitter (2,34%).

Vitamine pe stomacul gol? CUM trebuie să luăm vitaminele și suplimentele alimentare

După site-urile de comunicare sunt cele cu informaţii despre alcool, tutun şi droguri (26,05%), iar pe locul al treilea jocurile pentru computer (13,13%).

Cea mai populară platformă online de jocuri pentru copiii români este roblox.com (80,92%), urmată de minecraft.net (10,06%) şi steampowered.com (6,70%), se arată în studiul Kaspersky.

Ce MOTIVAȚIE au copii care învață și unde GREȘEȘTI ca părinte

Ce calități are femeia respectată de toți bărbații

Principalele boli din cauza cărora te îngrași necontrolat

Potrivit analizei, copiii au accesat site-uri de comunicare (cum ar fi platforme de social-media, servicii de mesagerie sau de e-mail) în 61% din cazuri, comparativ cu 67% în anul precedent (din mai 2015 până în aprilie 2016). Jocurile au scăzut de la 11% la 9%, iar site-urile pentru adulţi reprezintă acum 1,2% faţă de 1,5%.

În acelaşi timp, vizitele paginilor care conţin informaţii despre droguri, alcool, tutun reprezintă acum 14% din totalul detecţiilor, deşi cifra a fost de numai 9% de-a lungul perioadei de raportare precendente. Interesul pentru paginile despre software, audio şi video a crescut la 6% de la 3%.

Cele mai frumoase modele de sandale WEDGE, pentru vara 2017

Cum scapi de senzaţia de foame şi de pofte cu ajutorul plantelor

Foto: Pinterest.com

Comentarii: