FRUMUSETE

Avertismentul esteticianului: Ce se întâmplă dacă îți injectezi propria grăsime în buze

CONTURUL BUZELOR PROIEMINENT

Avertismentul esteticianului de care trebuie să ţineţi cont cu siguranţă. Vrei să ai buze perfecte? Se poate, dar nu cum ţi-ai fi închipuit până acum.

Medicul estetician, Călin Doboș a spus tot despre intervențiile estetice. Esteticianul vedetelor a lămurit dacă e bine să-ți injectezi propria grăsime în buze.

NEW/ Bomboanele care DISTRUG celulele canceroase

De ce este indicat să NU cureţi cartofii noi de coajă

Oboseala inexplicabilă. Cauze posibile

Călin Doboș nu îndeamnă să se facă mărirea buzelor cu grăsime proprie pentru că acesta se împrăstie în buze, iar acidul hialuronic este cel mai indicat pentru augumentarea buzelor.

Nicole Kidman, „Regina” Cannes-ului. Cum arată vedeta la aproape 50 de ani/ FOTO

GALERIE FOTO / Cannes 2017 : Pamela Anderson, de NERECUNOSCUT!

Primul turneu internațional al Melaniei Trump ca primă doamnă. Ce ținute a purtat / FOTO
”Acidul hialuronic este cea mai bună metodă de mărire a buzelor, mai ales că există o substanță care dacă nu-ți place rezultatul dispare. Injectarea cu grasimea proprie ține nodulii departe. La injectarea cu acid hialuronic pot apărea mici noduli care dispar și pot fi remediați prin masaj. Există riscuri ca injectarea cu grăsime proprie să se împrăștie în buză. Acidul hialuronic injectat în pomenți ține mai mult decât cel în buze. Acidul hialuronic de calitate poate ține și până la 2 ani.”, a declarat Călin Doboș la Antena Stars.

Comentarii: