REVIEW

BENEFICIILE antrenamentului de dimineață

Foto: Pinterest.com

Mulți îți vor spune că nu are absolut nicio importanță dacă alegi să faci spot la prima oră sau seara, dar ceea ce încearcă experții în fitness să ne explice este că antrenamentul făcut la prima oră are mult mai multe beneficii.

DURATA ideală a programului de exerciții fizice pentru slăbit

Sporește activitatea creierului

Probabil că ai observat deja că te simți mai alertă și mai plină de energie după ce ai făcut sport. De fapt, mișcarea crește activitatea mentală pentru 4 până la 10 ore! Toate astea pentru simplul fapt că sporește fluxul de sânge bogat în oxigen spre creier.

Favorizează disciplinarea

Exercițiile făcute dimineața îți coneferă starea de bine datorată unui lucru benefic făcut chiar de la orima oră. E destul de complicat să ne ridicăm din pat, fără a pune la socoteală și drumul la lasa, așa că autodisciplinarea este unul dintre punctele cheie. Înainte să își dai seama, calitatea vieții tale se va îmbunătăți, iar satisfacția urmării unui program strict și sănător nu va înârzia să apară!

Ce ar trebui să mănânci ÎNAINTE și DUPĂ exercițiile fizice

Îmbunătățește calitatea somnului

Sportul făcut cu regularitate reglează somnul și calitatea acestuia! Pe lângă faptul că te vei simți obosit seara, gândul că trebuie să te trezești devreme pentru a merge la sală te va face să adormi la o oră rezonabilă. E dificil să te antrenezi așa cum trebuie și să ai rezultate vizibile dacă nu te odihnești îndeajuns!

Optimizează dieta

Antrenamentul făcut pe stomacul gol își va duce corpul într-o stare de șoc, lucru ce va rezulta în arderea masei musculare pentru energie! Servește o gustare săracă în calorii, ca de exemplu un măr sau un iaurt, cu aproximativ 30 de minute înainte de a merge la sală. Singură vei ajunge la concluzia că vrei să ai o dietă mai sănătoasă atunci când vei vedea influența pe care mâncarea o are asupra antrenamentului și rezultatelor tale!

CUM ne motivăm să facem sport? TRUCURILE care chiar funcționează!

Conferă energie

Exercițiile făcute dimineața te vor umple de energie pentru întreaga zi! Așa că dacă ai acumulat oboseală, sau simți că nu mai ești la fel de activă în ultima vreme, încearcă să te duci la sală în primele ore ale zilei – acest lucru va elibera endorfine și alți hormoni care îți vor da un boost de energie!

Comentarii: