LIFESTYLE

Borcea, dat de gol de un celebru coleg de celulă! De ce a fost poreclit în închisoare `Magdalena`

Cristian Borcea a fost condamnat pe 4 martie 2014 la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în ”Dosarul Transferurilor”. Și a fost ultimul dintre cei 8 grei ai fotbalului care a ieșit din pușcărie.

Cât timp a stat după gratii, despre milionar și așa-zis-ul regim preferențial de detenție au apărut multe legende. Însă foștii colegi de celulă au venit cu alte versiuni, așa cum s-a întâmplat în cazul fostului ministru Miron Mitrea.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

”Îi spuneam ‘Magdalena’ bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare.

Știind să manipulez oameni și instituții, respectând regulamentul, am vorbit și eu cu un băiat și i-am zis că vreau să fac duș în așa-zisul SPA al lui Borcea. Era o cameră înaltă de 5 metri, geamurile lipseau, era un boiler, iar apa caldă curgea prin două țevi.

Fiind frig afară, se făcea un abur, Doamne!, n-am rezistat mai mult de două minute. Dar Borcea e un tip gomos, a vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare. Toată presa a scris de SPA-ul lui Borcea, hai să fim serioși!”, a declarat Mitrea, la Kanal D.

 

 

 

 

Comentarii: