RELATII

Când cearta în cuplu e un semn bun: Cum este sudată relația

Foto: Pinterest.com

Ceea ce cu siguranță nu ar trebui să faceți – este să vă certați în public. Dacă conflictele voastre sunt locale și nu depășesc limitele, atunci totul este în ordine. Nu vă fie teamă să clarificați lucrurile. Certurile nu sunt inamicul relațiilor, așa cum credeau bunicile noastre.

Există mai multe motive bune pentru asta:

1. Certurile formează încrederea

O ceară puternică, dar fără insulte este mult mai bună decât lipsa certurilor. Atunci când omul ține supărarea în sine și pretinde că totul este în regulă, în interiorul său se acumulează negativitate, care mai devreme sau mai târziu va ieși la suprafață. De aceea, nu vă temeți să vă certați. Cel mai important lucru este să nu vă jigniți reciproc, potrivit relatii.net.

CITEȘTE ȘI: Moment șocant în direct: Denise Rifai l-a întrebat pe Răzvan Lucescu dacă e swinger!

2. Certurile – sunt o curățare a organismului

Oamenii toxici își varsă negativitatea pe cei apropiați, dar dacă cearta este ținută sub control și nu presupune manipulare și comportament toxic, atunci este pozitivă. Omul care s-a eliberat de povara pe care o avea pe suflet, se va simți mai bine.

CITEȘTE ȘI: Cum să îți dai seama că cineva nu e de încredere înainte de a fi prea târziu: Care sunt aspectele la care trebuie să fii atent

3. Partenerul te studiază mai bine

Adevărul este că oamenii se cunosc mai bine în timpul conflictelor. În aceste momente ne controlăm mai puțin și ne arătăm acele emoții pe care le avem în interior. Partenerul ne studiază comportamentul și trage concluzii dacă merită să continuie relația sau nu. Dacă în timpul unui conflict unul dintre parteneri nu-și stăpânește discursul, asta poate deveni un motiv pentru despărțire.

Comentarii: