LIFESTYLE

Ce se ascunde după un zâmbet seducător! Andreei Raicu i-a fost teamă că o să sfârșească precum Marilyn Monroe

Întotdeauna am crezut că dacă ești frumoasă și pe deasupra, ești și o fată deșteaptă, nu ai cum să nu-ți găsești hai să nu zic direct fericirea, să zic împlinirea. Și nu am înțeles până de curând de ce o femeie stilată, cu bun simț, cu calități reale precum Andreea Raicu nu își găsește deloc jumătatea.

De lămurit, ne-a lămurit chiar tânăra după care au suspinat mulți bărbați în vremurile ei de glorie, pe podium. ”Au fost perioade în care eu nu m-am iubit suficient de mult pe mine. Și atunci cum ar putea altcineva să o facă, dacă tu nu o faci?”, este răspunsul Andreei Raicu, un fashion icon încă în show-bizz-ul autohton

 

Citește și: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

 

Traumele copilăriei care au lăsat urme

Necazurile Andreei Raicu își au cumva rădăcinile în copilărie. Andreea era preocupată de modă și de cum arată încă de mică, iar tatăl ei nu a fost deloc încântat.

”I-a spus mamei că nu o să se aleagă nimic de mine şi că toată viaţa va trebui să existe cineva care să aibă grijă de mine, pentru că eu nu o să fiu în stare. Aşa că nu am vrut să primesc ajutor de la bărbaţi, pentru că ar fi însemnat că tata ar fi avut dreptate.”, își amintește modelul, de parcă lucrurile s-ar fi întâmplat ieri. ” Mama mă încuraja mereu, însă el avea o vorbă: nu știi, ești prost! Îmi spunea că este o ruşine să spui că nu ştii. De această povară, de această presiune fantastică am scăpat târziu. Când am învăţat că este normal să spui că nu ştii…”, spune Andreea.

 

Lupta cu depresia

Vorbele tatălui ei au făcut-o să se lupte ca să ajungă cineva. Să fie o femeie puternică, uitând, spune ea, că vulnerabilitatea are și ea farmecul ei, mai ales într-o relație romantică. A căutat mereu lumina reflectoarelor, glamour-ul, până când, într-o seară a înțeles ceva.

Andreea Raicu se întorcea de la un bal al brazilor de Crăciun pe care îl prezentase. Dezbrăcase rochia de gală, intrase în casă și deodată, imediat ce a închis ușa, și-a dat seama că a pătruns nu într-o casă, ci într-o altă viață. O viață tristă, povestește cândva vedeta defilărilor pe pasarelă. O viață goală, unde nu își mai găsea mulțumirea în nimic.

Și-a dat seama că e vorba despre depresie. A fost greu să admită, dar până la urmă, a lăsat garda jos.  Andreea Raicu s-a confruntat cu ceea ce se confruntă majoritatea celor ce descoperă boala. Depresia este încă privită ca ceva de care ar trebui să ne fie ruşine.  Dar nu, acum știe că nu e niciun stigmat.

”Ai nevoie de pauze în care să spui „acum nu mai pot“. Acest lucru nu înseamnă că nu eşti puternică. Este firesc să te odihneşti, să ai grijă de tine şi de sufletul tă”, mai spune  Andreea, într-un interviu pentru Adevărul.

Călătoria în Tibet, balsam pentru suflet

Andreea Raicu este una dintre persoanele care iubește călătoria. În clipa în care s-a hotărât că trebuie să învingă depresia, a căutat și a tot căutat ceva. Până a ajuns într-un ashram în Tibet. Niște adăposturi spirituale unde oamenii se întorc la inocență și se purifică.

Înainte de a-și găsi pacea, vedeta recunoaște că trăia cu o mare frică. Undeva, în mintea ei, se cuibărise o obsesie. Că va sfârși cumva precum celebra și adulata actriță Marilyn Monroe.

”Multă lume m-a întrebat ce am vut să spun având în vedere că nici nu beam alcool, nici nu luam medicamente sau alte substanţe interzise. Dar îmi era frică de faptul că o să mor, că o să fiu împinsă să fac lucrul ăsta. Pentru că era foarte dureros. Toată durerea şi goliciune din suflet erau foarte greu de suportat. Îmi doream să se oprească într-un fel sau altul.” subliniază Andreea.

 

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

 

 

Iubită de bărbați celebri, dar fără noroc

Și poate că mă repet, dar o femeie precum Andreea Raicu a putut să aibă la picioarele ei orice bărbat și-a dorit. Și a avut. Dar, ca un făcut, niciuna dintre relațiile ei nu a ajuns până la altar. Mai mult, aproape toți foștii iubiți au acum familii și copii. Doar Andreea este încă în căutarea iubirii pentru totdeauna.

Povestea cea mai mediatizată la un moment dat a fost cea cu Cristian Chivu. Împreună cu fostul star al lui Inter Milano, Andreea l-a botezat pe fiul cel mare al lui Bogdan Lobonț. La fel comentată a fost și relația vedetei cu Tudor Chirilă, iar nu de multe ori, tabloidele au speculat chiar episoade violente în cuplu. Ultimul partener celebru este jucătorul de tenis Horia Tecău, însă și cu el s-a rupt lanțul de iubire atunci când lumea se întreba dacă sportivul și modelul se vor căsători.

 

Comentarii: