LIFESTYLE

Cea mai faimoasă cântăreață, potrivit Cărții Recordurilor, admite: ”Oamenii se tem de mine și nu știu de ce”

Cea mai faimoasă cântăreață, potrivit Cărții Recordurilor: ”Oamenii se tem de mine și nu știu de ce”. Până la împlinirea vârstei de 35 de ani, Adele a reușit să devină una dintre cele mai faimoase cântărețe ale vremurilor noastre și a intrat de mai multe ori în Cartea Recordurilor Guinness.

Cântăreața însăși atribuie realizările din cariera sa norocului și propriei forțe. Iată ce a mai împărtășit cântăreața cu The Hollywood Reporter:

Norocul și frica oamenilor

„Mai presus de toate, este important să fii tu însuți. Acesta este unul dintre motivele pentru care am fost atât de norocoasă în cariera mea – în afară de faptul că sunt o femeie albă în muzică. Cred că oamenilor le este frică de mine. Așa a fost de când am împlinit 18 ani . Nu știu care este motivul”, mărturisește Adele.

CITEȘTE ȘI: Decizia drastică pe care Adele a luat-o față de fanii ei: Frica stă la bază

„Nu cred că există loc de negociere când vine vorba de ceea ce vreau să fac și cum vreau să fac. Și așa au fost întotdeauna lucrurile pentru mine”, adaugă cântăreața, despre care se spune că s-a căsătorit recent în secret .

După ce a dat naștere fiului ei Angelo cu fostul soț Simon Konecki, cântăreața a luat o pauză de trei ani din carieră și a revenit pe scenă în 2015 cu albumul „25”, care s-a vândut în 20 de milioane de exemplare în primul an.

CITEȘTE ȘI: Adele a fost găsită prăbușită în culisele unui concert: Care a fost explicația dată de artistă

Cântăreața a declarat că maternitatea a făcut-o să-și amintească de copilăria ei dificilă și a învățat-o răbdarea, scrie BGNES.

Comentarii: