NUTRITIE SANATATE

Ceaiul recomandat la începutul primăverii: Întărește sistemul imunitar și ajută organismul cu trecerea la ora de vară

Foto: Pinterest.com

Ceaiul care trebuie băut la începutul primăverii. Lidia Fecioru a vorbit despre o băutură care întărește imunitatea și este liniștitoare pentru sistemul nervos.

Lidia Fecioru a recomandat leacul-minune al primăverii în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse la Antena3. Bioenergoterapeutul spune că va fi aur pentru sănătate și poate cel mai la îndemână din lume. Este vorba despre ceaiul de cimbru.

Organismul nostru s-a derutat, e confuz, nu mai știe când e iarnă, când e primăvară

„Fiind în perioada cu imunitatea scăzută, ieșim dintr-o iarnă care ne-a dat peste cap, organismul nostru e confuz, nu mai știe când e iarnă, când e primăvară.

Trebuie să avem grijă să bem ceai de cimbru, să punem mai multe plante: busuioc, cimbru, mentă, plante aromatice, să bem câte un ceiuleț în fiecare seară de plante aromatice.

CITEȘTE ȘI: Poți să îți prepari acasă un leac puternic: Afecțiunile de care te scapă tinctura de cimbru

Va fi liniștitor pentru sistemul nervos, întărește imunitatea organismului, sunt antiseptice, foarte importante” a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Lidia Fecioru, leac pentru 100 de afecțiuni

Cu ceva timă în urmă, Lidia Fecioru a prezentat un remediu grozav pentru 100 de boli. Aveți nevoie de semințe de mărar, miere și valeriană.

Semințe de mărar, miere și valeriană – remediu foarte bun pentru 100 de boli: crește imunitatea, reglează tensiunea arterială. 100 gr semințe mărar, 2 linguri de rădăcină de valeriană rașnită, 2l de apă fierbinte și 2 linguri de miere.

Se amestecă mărarul cu valeriana, se toarnă apa clocotită, se lasă până ajunge temperatura la 40 gr, se adaugă mierea. Se pune într-un borcan și se lasă o zi la macerat, într-un loc ferit de lumină.

CITEȘTE ȘI: Cimbrul – planta vindecătoare: Cum să îl consumi pentru a obţine beneficii extraordinare pentru sănătate

Se ia o lingură cu jumătate de ceas înainte de masă, 20 de zile. Se poate repeta peste 10 zile încă o cură, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, difuzată de Antena 3.

Comentarii: