REVIEW

Cele 10 LOCURI DE MUNCĂ care atrag cei mai mulți psihopați

Psihopații manifestă dominație neînfrânată față de ceilalți, elementul perfect pentru una anumite cariere, susțin specialiștii.

Potrivit unui studiu al cercetătorilor americani un şef din 25 suferă de psihopatie, iar în anumite meserii există o posibilitate mai mare de de a întâlni colegi psihopați.

”Poate fi dificil să identifici un psihopat. Şi asta, nu în ultimul rând, pentru că mulţi oameni afişează trăsături de personalitate conforme cu psihopatiile, chiar dacă nu au cu adevărat o tulburare de personalitate. Psihopaţii sunt creaturi antisociale ; dar numai dacă eşti un antisocial nu înseamnă că eşti automat şi un psihopat. Sunt totuşi şanse mai multe să dai de un psihopat în unele locuri de muncă decât în altele, potrivit Independent.

În conformitate cu studiile realizate în ultimii 70 de ani, psihopaţii tind să nu aibă remuşcări în urma unor acte distructive şi nu sunt capabili de empatie – de exemplu, calităţi care se cer unui director executive atunci când trebuie să dea afară mii de oameni ca să scadă costurile unei companii. Dar psihopaţii pot fi de asemenea impulsive, manipulative şi cu tendinţe spre promiscuitatea sexuală.

De ce mediteraneenii combină uleiul de măsline cu zeama de lămâie?

Mai multe studii efectuate de cercetătorul Scott Lilienfeld arată că psihopaţii au tendinţa de a-I domina pe ceilalţi, calităţi apreciate într-un tribunal sau într-o sală de operaţii. Care sunt, aşadar, profesiile în care ai cele mai multe şanse de a da peste un psihopat?”

The Independent a face un clasament al profesiilor în care sunt cele mai multe şanse de a da peste un psihopat. Pe locul intâi sunt preşedinţii de companii, temuţii şi respectaţii CEO.

Care sunt PRIMELE SEMNE care îți arată că ai probleme cu glanda TIROIDĂ

Cercetătorii au decis: ce fel de oameni sunt cei care obișnuiesc să înjure DES

Urmeză apoi: avocaţii, personalul din industria audiovizuală, personalul din vânzări, chirurgii, jurnaliştii, poliţiştii, clericii, bucătarii şefi şi funcţionarii publici.

Comentarii: