LIFESTYLE

Cum a scăpat fotbalistul român de la Gaziantep de infernul din Turcia! E în stare de șoc: `Mulțumesc lui Dumnezeu, toată lumea e în stradă!`

sursa: FRF.ro

Turcia este în doliu, după ce teribilul cutremur de astăzi-de dimineață și replicile lui devastatoarea au făcut sute, poate chiar mii de victime. La Gaziantep, oraşul în care a fost localizat epicentrul seismului de magnitudine 7,8, ar fi trebuit să se afle și internaționalul român Alexandru Maxim, fotbalist la echipa orașului. A scăpat însă ca prin minune, pentru că soarta l-a dus în altă parte. Imediat după meciul de aseară, Maxim a părăsit Turcia, așa cum a mărturisit pentru Antena Sport.

„Eu sunt în Germania, e totul ok. Am aflat când m-am trezit… am avut liber după meciul pe care l-am jucat. Majoritatea jucătorilor sunt plecaţi din oraş, dar ţinem legătura cu cei de acolo.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Lucrurile nu sunt ok, nu ştiu nici eu foarte multe. M-am trezit puţin în şoc, am avut 2 milioane de mesaje pe telefon. Nu ştiam ce se întâmplă. Toată lumea de la club e ok, din ce am înţeles, dar în rest nu ştiu foarte multe lucruri.

Am vorbit cu familia, m-au sunat toţi să vadă dacă sunt ok. Unii dintre ei credeau că sunt în Turcia, verişoare, unchi… nu ştiau că sunt plecat. Din câte am înţeles e totul închis, aeroportul este închis. Probabil în următoarele 2-3 zile nu avem cum să zburăm. Nu se pune problema de fotbal în perioada următoare, vă daţi seama.

Vedem ce se întâmplă, nu ştim. De o oră stau pe telefon. Mulţumesc lui Dumnezeu, dar am prieteni acolo, am colegi care erau acolo. Mi-au povestit că un minut şi jumătate a durat… toată lumea e în stradă, nu au voie să se întoarcă în case„, a declarat Alex Maxim pentru as.ro.

 

 

 

Comentarii: