LIFESTYLE

Cum CÂȘTIGĂ Lyudmila Putina milioane de dolari cu ajutorul INCREDIBIL al scriitorului Lev Tolstoi

Foto: nymag.com

Jurnaliştii de la Reuters au descoperit că o proprietate istorică din Moscova, care aparţine unei fundaţii înfiinţate şi sprijinite de Lyudmila Putina, fosta soţie a liderului de la Kremlin, generează milioane de dolari. Proprietatea este Casa Volkonski, cunoscută după numele proprietarului Nikolai Volkonski, care este şi bunicul scriitorului Lev Tolstoi.

Clădirea a fost renovată în urma ajutorului primit de la asociaţi de-ai preşedintelui rus, Vladimir Putin, iar veniturile obţinute din chirii sunt direcţionate către o companie privată, deţinută de o persoană al cărei nume este acelaşi cu cel al Lyudmilei Putina, de dinainte de căsătorie.

Lyudmila a fost soţia lui Putin din 1983 până în 2013, atunci când au fost oficializate actele de divorţ.

Foto: independent.co.uk

Concret, chiriile plătite sunt pentru Casa Volkonsky, situată în centrul Moscovei, care a aparţinut în perioada ţaristă unui aristocrat şi care acum este deţinută de Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale (CDIC). Lyudmila Putina a pus umărul la înfiinţarea acestei fundaţii non-guvernamentale, potrivit unui raport publicat de ziarul „Rossiiskaya Gazeta” şi a două surse care au lucrat cu Centrul, scrie Gândul.

În funcție de zona corpului unde îți apar coșuri, iată de ce AFECȚIUNI suferi

Adidașii Stan Smith. CUM și CU CE să-i porți

Cele mai simple coafuri pentru păr mediu, la modă în 2017

Casa Volkonski este cunoscută după numele proprietarului Nikolai Volkonski, care este bunicul scriitorului Lev Tolstoi.

Fundaţia a fost creată în 2002, iar, în septembrie 2006, „Rossiiskaya Gazeta” o descria pe Lyudmila ca fiind o persoană „de încredere” a organizaţiei. De altfel, în cadrul unui interviu pentru acelaşi ziar, la acel moment, fosta soţie a lui Putin folosea pronumele „noi” în momentul referirii la organizaţie, iar trei surse, familiare cu activitatea fundaţiei, au mărturisit că Lyudmila susţine acordarea unui premiu literar şi departamentul de publicare al fundaţiei.

Comentarii: