LIFESTYLE

Cum o strigă, pe la spate, angajații Palatului Buckingham pe Kate Middleton

independent.co.uk

Cum o strigă, pe la spate, angajații Palatului Buckingham pe Kate Middleton. Fiecare persoană dobândește mai devreme sau mai târziu o poreclă, care, în cele mai multe cazuri, nu este foarte plăcută. Membrii familiei regale nu fac excepție, inclusiv iubita Kate Middleton.

Cum o strigă, pe la spate, angajații Palatului Buckingham pe Kate Middleton

Biograful neoficial al ducilor de Sussex – Harry și Meghan – susține că mulți dintre angajații Palatului Buckingham nu o plac de fapt pe Kate și, pe la spatele ei, îi spun porecla ofensatoare „Katie Keen” (Kate cea vicleană), care a fost inspirată de eroina din adaptarea cinematografică Stepford Wives a lui Ira Levin.

CITEȘTE ȘI: Gestul de iritare al Prințului William față de Kate atunci când au participat la nunta din Iordania

„Ea este ca soția regală Stepford. Kate și-a păstrat calmul și a ignorat strigătele de ajutor ale lui Meghan, în ciuda faptului că este o susținătoare a unei bune sănătăți mintale”, notează biograful.

„Kate și-a câștigat porecla printre angajații palatului pentru că biroul de presă a trecut cu vederea programul ei semnificativ mai puțin încărcat, menționând că abia așteaptă să învețe. Ea nu plănuiește să își mărească volumul de muncă în următorii 10-15 ani, până când copiii ei nu vor fi mari . Defuncta regină își lua și vacanțe, dar era cunoscută și pentru faptul că organiza cel puțin 300 de evenimente pe an. Kate a rămas concentrată pe familia ei și abia apoi pe datoria față de coroană”, a scris el în cartea sa Endgame.

Regina Elizabeta și Kate

Scobie explică și de ce regina Elisabeta a II-a a plăcut-o de la început pe Kate Middleton. Defuncta regină a considerat-o ideală pentru rolul de soție a lui William, deoarece era educabilă și flexibilă, spre deosebire de rebela și voluntara Prințesa Diana .

Biograful mai afirmă că Kate Middleton se folosește de aparițiile sale publice doar pentru a-și etala ținutele.

” Activitatea lui Meghan Markle ‘s în timpul scurtei sale perioade de timp ca membru al familiei regale în activitate a fost mult mai puțin legată de alegerile sale de modă și mai mult de rolul ei în monarhie. Meghan a devenit vedeta spectacolului și noua Diana după ce s-a căsătorit cu Harry. Ducii de Sussex au fost cei care au arătat lumii cum să fie o regalitate modernă și i-au făcut pe Kate și William să pară cam plictisitori în comparație”, adaugă biograful.

CITEȘTE ȘI: Sfatul controversat pe care l-au primit Prințul William și soția sa, Kate: Are de a face cu Prințul Harry și băiatul lor cel mare, George

Omid Scobi subliniază, de asemenea, că Meghan „nu vrea să mai pună niciodată piciorul în Marea Britanie”, iar Harry este „gata să uite” certurile din familie, scrie Fakti.

Comentarii: