SANATATE

Cum se prepară ”antibioticul săracului” / TRATAMENTE NATURISTE

Foto: Facebook.com

Racelile ne dau mari batai de cap, mai ales in sezonul rece. Trebuie sa ne hranim corespunzator, sa ne hidratam pe masura si sa incercam sa evitam zonele foarte aglomerate, unde virusurile cauta noi victime.

In plus, putem lua medicamente, atat preventiv, cat si dupa ce simtim ca raceala s-a instalat. Daca nu esti adeptul medicatiei, avem o alternativa impotriva racelilor. Se numeste antibioticul saracului(deoarece nu e deloc costisitor) si e 100% natural.

Medicul Virginia Faur este recunoscut pentru remediile naturiste pe care le recomandă în prevenirea și tratarea afecțiunilor minore.

Cum poţi scăpa de răceală: Remediul care nu va da greş

Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

REVOLUȚIONAR! Au distrus tumorile cancerului mamar în doar 11 zile FĂRĂ CHIMIOTERAPIE!

Cum se prepară antibioticul săracului

E sezonul răcelilor, vremea se schimbă, iar acum virușii și bacteriile își fac de cap. Nu toți oamenii au un organism puternic, un sistem imunitar care să îi ferească de boli, fapt pentru care cei mai mulți răcesc în această perioadă.

Doctorul Virginia Faur recomandă o rețetă denumită generic antibioticul săracului, asta deoarece costă foarte puțin. Remediul de mai jos tratează infecțiile respiratorii și răcelile sezoniere.

Remediul folosit în ANTICHITATE pentru scăderea colesterolului

Descoperire extrem de importantă a cercetătorilor: Cum poate fi combătut sindromul oboselii cronice

Consumul de seminţe, pericol pentru sănătate: Semnal de alarmă tras de către medici

Aveți nevoie de 40 de grame de cimbru uscat, miere de albine și un borcan mic. Puneți mai întâi cimbrul în borcan și adăugați mierea peste el, până la gura borcanului.

Foto: Pinterest.com

Lăsați amestecul două săptămâni pentru filtrare. În tot acest timp, elementele pe care le conține cimbrul și antioxidanții din miere vor forma un puternic antibiotic natural.

Luați de trei ori pe zi din acest leac (lingurițe mici, în special înainte de masă) și veți începe să simțiți o îmbunătățire a stării de sănătate imediat.

Cindy Crawford, FĂRĂ machiaj la 51 de ani

Te înțeapă limba când mănânci fructe și legume CRUDE? E posibil să suferi de această maladie

Remediul minune care tratează bolile de ficat: Fructele care te pot scăpa de probleme

E important de precizat că între ultima linguriță de peste zi și următoarea trebuie să treacă 8 ore. Nu exagerați cu acest tratament, oricât de bun este gustul mierii cu cimbru.

Comentarii: