REVIEW

Dacă mașina ta de spălat miroase a mucegai, toarnă aceste două ingrediente în ea și vei uita de problemă

idealhome.co.uk

Dacă după ce ați scos rufele din tamburul mașinii de spălat, simțiți un miros neplăcut, acest truc simplu vă va ajuta să rezolvați problema.

Dar, în acest caz, este bine să stabiliți motivele apariției sale. Se poate datora faptului că hainele murdare sunt depozitate prea mult timp în mașina de spălat.

De asemenea, motivul poate fi faptul că scurgerea nu este conectată corect sau că echipamentul a fost închis pentru o perioadă lungă de timp.

CITEȘTE ȘI: Curățarea pantofilor în mașina de spălat – Ce riscuri există

Dar, cel mai adesea, motivul pentru mirosul neplăcut este că mașina de spălat nu a fost curățată de mult timp. Nu uitați că și aceasta are nevoie de îngrijire, altfel bacteriile vor începe să se înmulțească în mod activ, ceea ce provoacă apariția unui miros de mucegai.

Procedura de curățare a acesteia este destul de simplă, așa că nu o neglijați.

Cum se curăță mașina de spălat?

Este necesar să se pregătească o jumătate de pachet de bicarbonat de sodiu și 150 de grame de acid citric. Aceste componente necostisitoare vă vor scoate rapid din problemă.

CITEȘTE ȘI: Ce poți adăuga în mașina de spălat, în afară de detergent de rufe: Ingredinetele secrete care măresc puterea de curățare a detergentului

Este suficient să le turnați în compartimentul de pulbere și apoi să setați un ciclu complet de spălare fără a pune haine în mașina de spălat. Setați cea mai mare temperatură de spălare.

Comentarii: