LIFESTYLE

De trei ori tătic. Ştefan Bănică junior are ajutoare la schimbatul scutecelor

Cel mai cunoscut junior din show-bizz-ul românesc se pregăteşte, doar peste câteva luni, să devină iar tată. Ştefan Bănică are deja un fiu adolescent, Radu Ştefan, şi o fiică, Ana Violeta, aproape o domnişoară.

Secretos din fire, îndrăgitul artist a făcut anunţul că Dumnezeu îl încearcă din nou şi va fi tată  pentru a treia oară înainte de Crăciun, pe scenă.  A fost mai mult a confirmare a unor zvonuri care circulau deja prin lumea mondenă. Lavinia Pârva, doamna Bănică, se rotunjise deja în talie, iar oamenii vorbeau despre asta.

Citeşte şi: Tipare diferite de creștere la sugari, în funcție de tipul de proteine consumate / STUDIU

 

Al treilea copil şi al doilea băiat

Şi cum nu s-a schimbat peste noapte într-un tip prea vorbăreţ, viitoarea mamă a fost cea care a dezvăluit sexul copilului. Desigur, totul ca parte al unei înţelegeri cu revista pe coperta căreia doamna Bănică a pozat pentru primul pictorial cu burtica de gravidă.

Invitat în studioul unui show la televiziunea unde îşi are şi el unul dintre joburi, Bănică junior n-a vrut să devoaleze surpriza înainte ca Lavinia să facă anunţul. Da, Ştefan Bănică va avea încă un…băiat, care ar urma să vină pe lume în zodia Gemeni.

 

Fiul cel mare se oferă ca baby-sitter

Iar dacă pentru sora lui Violeta era totuşi prea mic, acum Radu Ştefan este pregătit să-i dea o mână de ajutor tatălui la schimbat scutece.

„Am ajutoare de nădejde în copiii mei, sunt mari, sunt responsabili. Cât despre mine, eu am doar puţin mai multă experienţă, însă am aceleaşi emoţii ca şi ei”, spune celebrul cântăreţ.

Radu Ştefan, care se apropie cu paşi de repezi de majorat, nu-şi poate stăpâni bucuria. „Abia aştept să merg cu el în port-bebe în parc, la plimbare, să-l scot la aer”, mărturiseşte fiul lui Bănică şi al Cameliei Constantinescu, la Antena 1.

 

Citeşte şi: Avertisment către părinţi: La ce vârstă pot avea copiii smartphone şi conturi pe Facebook, Twitter sau Instagram

 

Pentru Violeta a compus un cântec, Radu Ştefan apare în videoclipuri

Fiica actorului şi a Andreei Marin rămâne deocamdată singura „fată a lui tata”. Ana Violeta este o frumoasă domnişorică şi pare că a moştenit destul de mult din sobrietatea tatălui ei.

De dragul fetiţei lui, Ştefan Bănică a compus „Cântec pentru Violetă”. O adevărată declaraţie de dragoste pe care doar un tată i-o poate face fiicei lui.

Radu Ştefan, în schimb, a apucat să apară deja în trei videoclipuri ale părintelui său. Îi calcă pe urme, în sensul în care este deja elev la o şcoală de actorie. Recunoaşte că şi-a dorit asta şi că tatăl lui e idol. S-a vorbit chiar că juniorul Juniorului ar putea să apară într-o continuare a peliculei cu care a făcut furori în tinereţe, „Liceeni”.

Citeşte şi: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

 

Tatăl perfect, iubitul vulcanic

Dacă rolul de părinte pare să fie perfect pentru artistul iubit de milioane de români, ei bine, în ceea ce priveşte cel de soţ şi iubit, Ştefan Bănică nu ar strânge punctajul ideal.

Despre relaţia cu Cristina Ţopescu sau căsnicia cu Mihaela Rădulescu s-a speculat destul de des că ar fi fost condimentate cu certuri şi chiar ieşiri vulcanice, însă toată lumea a negat. Singura care a vorbit despre ieşiri violente verbal şi nu numai a fost Andreea Marin.

Mariajul cu fosta „zână a surprizelor” s-a încheiat nu tocmai în termeni plăcuţi, deşi cei doi au încercat să păstreze aparenţele. Motivul ar fi fost… chiar Lavinia, actuala doamnă Bănică, au scris la acea vreme tabloidele care nu s-au abţinut să nu reliefeze asemănarea fizică dintre vedeta tv şi cântăreaţă.

 

 

 

Comentarii: