NUTRITIE

Descoperire de senzaţie a nutriţioniştilor: Secretul incredibil al bananelor

Foto: Pinterest.com

Descoperire de senzaţie a nutriţioniştilor de renume. Unul dintre marile secrete ale bananelor a fost devoalat. Bananele sunt fructe care sunt în general agreate de toată lumea.

 

Sunt uşor de consumat, de transportat şi pot fi gustări delicioase, pline de nutrienţi. Dacă ar fi ceva care să ne supere la banane, ar fi firele albe care se desprind atunci când le decojim. Totuşi, ele au un rol bine definit.

 

Dr. Nicholas D. Gillitt, vice preşedinte şi doctor în cercetare în nutriţie la Dole Nutrition Institute, a declarat că ele se numesc floem (ţesut liberian) şi fără ele bananele nu ar exista. Acesta a spus că nu există niciun risc în cazul în care le mâncăm.

Află cât de bun şofer eşti în funcţie de zodia ta

GREȘEALA clasică pe care o fac toți șoferii iarna

”În general, toate părţile fructelor sunt bune de consum. Mâncăm coaja de la mere, pere, struguri, aşa că am putea mânca şi coaja bananelor fără probleme, incluzând şi ţesutul liberian. Nu există nicio dovadă că ne-ar putea face rău”, a spus Gillitt, conform huffingtonpost.com.

Cercetătorul spune că se pot face banane şi fără aceste fire albe, dar că nu vede niciun sens ca lumea ştiinţifică să îţi consume resursele în acest scop.

Modificări de LEGE! Ce riscă şoferii care îi ŞICANEAZĂ pe alţi participanţi la trafic

Avertisment pentru şoferi: În cât timp se elimină alcoolul din organism

”Ţesutul liberian este necesar pentru ca ajută la distribuirea nutrienţilor uniform de-a lungul fructului. Banii din cecetare trebuie să meargă mai mult spre găsirea unor soluţii pentru eradicarea bolilor care atacă bananierii şi care pot duce la eradicarea speciei”.

 

Comentarii: