LIFESTYLE

Dezvăluiri despre seria 7 a serialului Game of Thrones

Actorul britanic Jim Broadbent a făcut o serie de dezvăluiri despre viitoarele episoade din sezonul 7 al ‘Game of Thrones’, vorbind despre personajul semnificativ pe care îl interpretează într-o serie de episoade-cheie, şi se pare că multe dintre speculaţiile fanilor sunt corecte.

Într-o declaraţie pentru Screencrush, actorul veteran de teatru şi film, în vârstă de 67, a oferit câteva detalii referitoare la personajul „semnificativ” pe care îl interpretează în viitoarea serie din ”Game of Thrones”.

În ciuda faptului că producătorii HBO doresc să menţină secretele în privinţa celui de-al 7-lea sezon, până la difuzarea acestuia, Jim Broadbent a oferit o serie de detalii cruciale fanilor GOT într-un interviu pentru site-ul de divertisment Screencrush, informează contactmusic.com preluat de Mediafax.

“Interpretez rolul unui profesor bătrân”, a spus acesta, ezitând să dezvăluie prea mult. ”Am jucat în cinci episoade. Am avut câte o scenă majoră în fiecare episod.”

CITEȘTE ȘI:  Premiera SEZONULUI 7 al serialului GAME OF THRONES/ HBO

Având în vedere că penultima serie a ‘Game of Thrones’ va avea doar şapte episoade, este un personaj cu adevărat important şi se pare că acesta vine în sprijinul teoriei preferate a fanilor că Broadbent va juca rolul lui Maester Marwyn, un personaj asociat cu Samwell Tarly (jucat de John Bradley-West) şi chiar cu Daenerys (interpretat de Emilia Clarke).

Rolul actorului de 67 de ani a fost confirmat încă din septembrie, anul trecut, când fanii cărţilor lui George R.R. Martin au căutat de-a fir a păr în romanele sale şi şi-au dat seama de posibilitatea ca Broadbent să-l joace pe Archmaester, deşi alţi fani sunt de părere că va intrepreta o combinaţie între Marwyn şi Archmaester.

HBO a refuzat să confirme sau să nege ceea ce a spus Broadbent

Serialul ‘Game of Thrones’ este programat să revină în vară, mai precis începând cu data de 16 iulie. Filmările au fost amânate până în iarna anului trecut pentru că acţiunea episoadelor a ajuns în „iarnă”. Anterior actorul Liam Cunningham (care îl joacă pe Ser Davos) declarase că episoadele vor începe în iulie, data exactă, 16, fiind confirmată de HBO în cursul serii de ieri în cadrul unui eveniment transmis în direct pe facebook. 

Încă de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. În 2015, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Comentarii: