LIFESTYLE

Drama ascunsă ani în şir de o mare divă a muzicii mondiale! Soprana Angela Gheorghiu spune adevăratul motiv al divorţului de tenorul Roberto Alagna abia acum

sursa: The Times

Dacă e să atribuim legal cuiva din România statutul de divă, acea femeie este cu siguranţă Angela Gheorghiu. Nu doar că este frumoasă, dar celebra soprană a ajuns deja la un nivel planetar al aprecierii.

Angela Gheorghiu a pătruns în galeria vocilor care intră în patrimoniul universal al culturii. Susţine spectacole în toate colţurile lumii, iar oamenii sunt fericiţi să ajungă în preajma ei.

Însă dincolo de luminile rampei, când se trage cortina, Angela Gheorghiu este la fel ca oricare femeie din lumea asta. Cu secrete, cu vulnerabilităţi, cu tot ce presupune…

Acum la ani buni de la divorţul de cel de-al doilea soţ, tenorul Roberto Alagna, artista a reuşit să depăşească traumele şi să spună în sfârşit adevărul. Într-un interviu pentru „The Independent”, îndrăgita soprană spune că a fost maltratată de Roberto Alagna.

Citeşte şi: Anunţ ISTORIC pentru femei: A crescut vârsta la care ating frumuseţea maximă

Colegii de scenă o avertizaseră

Este cea mai neagră pagină din povestea vieţii mele. Am fost foarte înţelegătoare cu Roberto în această chestiune, pentru că în Franţa, unde locuieşte el, acest lucru ar fi o mare problemă. În viaţă, accepţi anumite lucruri din partea bărbatului tău, dar eu nu am mai vrut să continui să trăiesc cu ideea că omul meu este violent”, povesteşte Angela Gheorghiu, în presa internațională.

Recunoaşte şi faptul că atunci când şi-a asumat relaţia cu tenorul, colegii de scenă, cei care-l ştiau, au avertizat-o ce va urma. „Am divorţat de primul meu soţ pentru el. Când eşti îndrăgostit, eşti complet orb. Şi nu vrei să ştii nimic”, spune marea artistă.

Angela Gheorghiu a divorţat de Roberto Alagna în urmă cu 6 ani. Au avut un mariaj de 17 ani, iar acum, după ce rănile s-au mai vindecat, reuşesc să păstreze o relaţie amicală, mai ales că se mai întâlnesc la spectacole.

 

Comentarii: