LIFESTYLE

S-a rupt şi lanţul ăsta de iubire? Mădălina Ghenea pozează iar în femeie singură, nici urmă de milionarul american după ce i-a cunoscut mama!

În aprilie, tabloidele explodau după ce superba Mădălina Ghenea apărea în toată splendoarea ei pe o plajă din Insulele St. Barts, la braţul unui tânăr american, cuceritor şi milionar.

Pozele cu Mădălina şi Vito Schnabel, un cunoscut dealer de artă şi proprietarul unei galerii în New York, au făcut înconjurul lumii. Şi lumea s-a întrebat dacă de data asta, frumoasa actriţă născută în Slatina şi-a găsit fericirea.

Relaţia cu milionarul american venea ca o confirmare a despărţirii Mădălinei de tatăl fetiţei ei Charlotte. Se vorbise de multe ori despre ruptură, despre scene violente în public sau episoade de infidelitate ale lui Matei Stratan, se ştia că celebrul model nu mai fusese văzut la reşedinţa lui Stratan din Dorobanţi. Însă s-a ştiut cu adevărat că au încheiat povestea abia după ce Mădălina s-a mutat în Italia cu fiica şi cu mama ei şi a apărut apoi cu un alt bărbat.

Citeşte şi: Cum arată casa de la Monte Carlo în care locuieşte Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner /FOTO

Se vorbea de o logodnă

Despre Vito Schnabel s-a scris de atunci că nu ar fi nici el vreo uşă de biserică şi că îi plac femeile frumoase şi celebre. Tocmai ce încheiase şi el o relaţie actriţa de Hollywood Amber Heard, totuşi pentru întreaga lume a fost o surpriză să-l vadă sărutându-se pe plajă cu Mădălina Ghenea.

Relaţia dintre ei a părut chiar că va trece la un nivel superior, iar presa a speculat şi că cei doi îndrăgostiţi au gânduri serioase. Scriau că s-ar fi logodit chiar.

Vito şi Mădălina postau imagini pe paginile lor de socializare din aceleaşi locuri în acelaşi timp şi păreau îndrăgostiţi ca nişte adolescenţi. Însă totul s-ar fi năruit după ce Mădălina l-a însoţit pe Vito în America. În timpul acelei vacanţe, românca a făcut cunoştinţă cu… soacra şi, ulterior, ca prin farmec, au dispărut toate semnele unei apropieri între milionar şi actriţă.

Episodul pare similar cu cel din povestea de iubire cu megastarul Gerard Butler. Scoţianul a fost foarte îndrăgostit de Mădălina şi de dragul ei a venit chiar în vacanţă în România. Lanţul de iubire s-a rupt însă după ce apetisanta actriţă a făcut cunoştinţă cu mama lui Butler.

Comentarii: