LIFESTYLE SANATATE

Drama fără sfârșit a lui Leo Iorga. Ce tratament revoluționar a urmat în Germania fostul solist al legendarei trupe Compact ca să scape de cancer

Când credea că iese soarele și pe strada lui, vestea că teribila maladie i-a invadat și singurul plămân pe care-l mai are a picat ca un trăznet asupra  lui Leo Iorga. Medicii i-au depistat o tumoră la nivelul plămânului în stadiul 3-4 al bolii.

Din februarie și până acum, fostul solist al trupei Compact și actualul component al trupei Pact s-a tratat în Germania acolo unde a fost supus unei proceduri revoluționare, un fel de radioterapie denumită cyberknife care localizează și arde practic celulele canceroase, fără să le atingă pe cele sănătoase.

De săptămâna trecută, artistul s-a întors acasă și va continua să se trateze după Paște, urmând să se interneze în fiecare lună pentru terapiile necesare în cazul lui.

 

Citește și: Planta din România care distruge în timp record celulele canceroase

 

Un plămân extirpat și două operații pe creier

Calvarul îndrăgitului solist a început în urmă cu 8 ani când a fost diagnosticat cu cancer pulmonar și i-a fost extirpat unul dintre plămâni la Institutul de Pneumoftiziologie din București.

O vreme, boala a fost ținută sub control însă după trei ani, Leo Iorga a suferit o operație non-invazivă pe creier pentru extirparea unei tumori. Care a recidivat un an mai târziu, atunci când artistul a fost operat din nou pe creier.

Nenorocirea s-a perpetuat, iar în 2015, cântărețul a ajuns iar pe masa de operație. A fost suspus unei intervenții chirurgicale la Fundeni unde i s-a înlăturat o tumoră la glanda suprarenală.

 

Citește și: ANUNȚ ȘOCANT al cercetătorilor! Cum poate fi vindecat CANCERUL în 3 minute

 

Din Cuba până-n Germania în căutarea salvării

În perioadele de acalmie, Leo Iorga a continuat să meargă la concerte. Uneori, a urcat pe scenă și le-a cântat fanilor de pe un scăunel. În același timp, și-a dus cum a știut el mai bine propriile bătălii cu boala.

A încercat să lupte cu toate armele. A renunțat la toate viciile și a trecut pe alimentație row-vegan, la recomandarea medicilor. Și-a pus în vânzare vila și și-a căutat leac peste tot. A ajuns până în Cuba pentru așa-zisul vaccin-minune, dar în februarie anul acesta verdictul a fost dur: cancer în stadiul 3-4 la plămânul care i-a mai rămas.

Ca să ajungă în Germania și să poată beneficia de revoluționarul cyberknife a avut nevoie de 70 de mii de euro. Bani pe care i-a strâns în 6 zile datorită unei campanii impresionante pe Facebook. Cei care îi iubesc muzica au donat suficient de rapid și consistent pentru ca Leo să nu piardă ”trenul” în lupta contra-cronometru cu perfida boală.

 

 

 

Comentarii: