SANATATE

Durerile de cap din timpul nopţii, extrem de periculoase: Care e cauza acestora

Foto: Pinterest.com

Durerile de cap din timpul nopţii sunt extrem de periculoase. Acestea afectează calitatea somnului și capacitatea de a adormi înapoi, lucru care te seacă de energie a doua zi. Această durere este neplăcută, deoarece simți că te-a lovit cineva în cap. Dar ce o provoacă?

 

Mai întâi de toate, este important să diferențiem durerile de cap din timpul nopții de durerile de cap obișnuite. Uneori, te duci la culcare cu o durere de cap care s-a declanșat deja și se agravează în timpul nopții. Cu toate acestea, a început puțin înainte de a merge la culcare. Aceasta nu este o durere de cap apărută în timpul nopții.

Durerile de cap apărute în timpul nopții sunt foarte comune și afectează un număr mare de oameni. Durerea de cap are multe cauze diferite. Cu toate acestea, dacă apare brusc în timpul nopții, întrerupând somnul, există alți factori implicați și care trebuie luați în considerare. În plus, dacă se întâmplă de mai multe ori, nopți la rând, este recomandat să mergi să discuți cu un medic. Durerea poate ascunde o boală.

Avertismentul pe care nu trebuie să-l ignori: De ce nu este bine să porţi verigheta pe degetul mijlociu!

Obiceiurile zilnice care îţi pun sănătatea în pericol: Renunţă la ele cât mai repede

Lucruri pe care NU trebuie să le faci în sala de sport, dar cu siguranță le faci…

Iată care sunt posibilele cauze ale durerii de cap din timpul nopții:

Hipnoza durerii de cap

Hipnoza durerii de cap nu este foarte cunoscută; ea poate să apară în timpul nopții (când ești trează) sau chiar în timpul somnului. În general, durere se simte în timpul stadiului REM al somnului. Este o durere ușoară, dar dureroasă, care de obicei durează de la 15 minute până la o oră sau două.

Cum te ajută MIEREA să pierzi în greutate

Sursele alimentare de PROBIOTICE mai puțin cunoscute

Cauzele încă sunt studiate de oamenii de știință, dar se știe că se întâmplă în timpul acestei etape de somn. Prin urmare, se crede că hipnoza durerii de cap poate fi legată de o scădere bruscă a melatoninei, un hormon care reglează somnul. Acest tip de durere apare la persoanele de peste 50 de ani.

Alimente care provoacă inflamații

Anumite alimente, atunci când sunt consumate în exces, cauzează modificări în organism. Adesea, alimentele bogate în glutamat monosodic (MSG) provoacă dureri de cap în miezul nopții dacă sunt consumate târziu în timpul zilei, la fel ca la cină.

MITURILE despre SEXUL în timpul sarcinii

Dormi mai puțin de 6 ore? Iată câți centimetri ÎȚI ADAUGI la circumferința taliei / STUDIU

Specialiştii sunt în alertă: Bolile GRAVE cu care se confruntă milioane de oameni

Acest aditiv artificial nu este doar nesănătos, ci poate provoca dependență. el oferă o aromă intensă multor mâncăruri pe care le consumăm în fiecare zi, cum sunt sosurile, cremele, supa și multe feluri de mâncare pre-preparate. De asemenea, laptele și produsele lactate provoacă inflamație în corp și de multe ori provoacă durere de cap în timpul nopții, conform RTV. Așadar, acordă mai multă atenție alimentelor mâncate în fiecare zi.

CUM ne motivăm să facem sport? TRUCURILE care chiar funcționează!

CE declanşează pofta de mâncare de la MIEZUL noptii?

Cefalee sinusală

Durerile de cap sinusale sunt asociate cu durerile de cap din timpul nopții. Această durere, după cum îi spune și numele, este cauzată de sinuzită – durerea în zona sinusurilor este foarte intensă -, iar sensibilitatea poate ajunge și la urechi și cap.

Comentarii: