LIFESTYLE SANATATE

Obiceiurile zilnice care îţi pun sănătatea în pericol: Renunţă la ele cât mai repede

Foto: Pinterest.com

Acestea sunt obiceiurile tale zilnice care îţi pun sănătatea în mare pericol. Renunţă cât mai repede la ele, altfel vei întâmpina mari probleme.

 

Unele obiceiuri cotidiene sunt nocive pentru sănătatea noastră şi este important să ne dăm seama care sunt aceastea şi să le corectăm. Descoperă ce faci zilnic şi-ţi pune sănătatea în pericol.

 

1. Simţi nevoia de a te izola şi de a fi singur. Este în regulă să faci asta din când în când, dar singurătatea pe termen lung duce la instalarea depresiei şi, potrivit unui studiu recent, reduce durata de viaţă.

Semnele care îţi arată că iubești un bărbat care NU te merită

Afecțiuni ale MÂINILOR care atenționează asupra predispoziției față de anumite boli

De unde vine senzaţia de ”cap greu” în zilele ploioase?

2. Nu eşti o persoană activă şi nu practici un sport. Sedentarismul reprezintă cauza a numeroase boli şi fiecare două ore de sedentarism sporesc riscul de cancer de colon, endometrial şi pulmonar.

Le adori! Dar nu știi că aceste alimentele au fost inventate … din GREȘEALĂ!

Obiceiurile ZILNICE care ne pot îmbolnăvi de CANCER pulmonar /STUDIU

Ai mereu mâinile RECI? Când trebuie să mergi URGENT la doctor

3. Nu te odihneşti suficient. Numărul redus al orelor de somn pe timpul nopţii va duce la instalarea oboselii şi la stări de confuzie. Nu te vei putea concentra asupra sarcinilor pe care le vei avea de îndeplinit şi vei avea o stare proastă pe tot parcursul zilei.

Sfaturi pentru tinerii părinţi: Ce trebuie să le spui copiilor când îţi adresează întrebări indiscrete

Avertisment teribil al medicilor: Medicația inhalatorie, extrem de PERICULOASĂ pentru copii

Știi ce conțin, de fapt, BORCĂNAȘELE cu mâncare pentru BEBELUȘI

4. Ai o alimentaţie proastă. Alimentele care conţin zahăr, E-uri sau grăsimi saturate îţi pun sănătate în pericol. Alege să consumi alimente naturale şi citeşte întotdeauna etichetele produselor pentru a vedea ce au aceastea în compoziţie.

5. Te bronzezi artificial. Această practică este din ce în ce mai des întâlnită, atât în rândul femeilor cît şi al bărbaţilor, conform spynews.ro. Conform studiilor bronzul la salon este una dintre cauzele principale ale cancerului de piele.

Comentarii: