MODA

Evită gafele în vara 2018: Top trei haine și accesorii care NU se mai poartă

pinimg.com

Ne mai despart câteva zile de vară, iar temperaturile ridicate ne fac să ne simțin ca în plin sezon estival. Fie că ți-ai umplut deja garderoba pentru sezonul cald sau nu, noi te sfătuim să ții cont și de hainele și accesoriile în tendințe în vara 2018.

Pentru a-ți ușura munca de sezon, am pregătit 3 piese pe care nu trebuie să le porți în vara 2018 și variante cu care poți înlocui cu brio aceste haine și accesorii. Putem doar să îți spunem că nu se mai poartă bluzele și rochiile cu umerii goi. În schimb, sunt în tendințe cerceii cu diferite forme geometrice.

Bluze și rochii cu umerii goi

Rochiile și bluzele cu umerii goi au fost un trend pe care mai toată lumea l-a adoptat anul trecut. Ne-am bucurat de aceste piese trendy și șic, care ne-au pus în valoarea feminitatea și ne-au oferit un aer sexi, dar în acest an trebuie să renunțăm la ele, pentru că nu mai sunt la modă umerii goi, remarcă divahair.ro.

CITEȘTE ȘI: Unele femei arată bine tot timpul: Trucurile prin care poţi ajunge la această performanţă fără mare efort

fashionjackson.com

Înlocuiește bluzele și rochiile cu umerii goi cu cele pe un umăr

Dacă vestea că umerii goi nu se mai poartă te-a întristat, este timpul să zâmbești! În acest sezon, bluzele și rochiile pe un umăr ne oferă o siluetă cool. De asemenea, nu trebuie să îți mai faci griji în privința sutienului sau a lipsei acestuia, deoarece poți purta chiar și un sutien normal (fără o bretea) la aceste bluze pe un umăr.

Genți din paie

Gențile din paie au fost una dintre marile provocări ale anului trecut. Ne-a fost extrem de greu să le asortăm astfel încât să nu părem că mergem direct la plajă. Mai mult, în modelele ceva mai rare în țesătură nu prea am putut să punem multe lucruri, deoarece existau șanse mari să le pierdem. În această vară uităm de aceste probleme!

intheloopknitting.com

Înlocuiește gențile din paie cu cele împletite

Materialele dure sunt înlocuite în cazul genților cu unele ceva mai moi: țesăturile împletite. Modelele variază destul de mult, de la gențile pentru mână până la cele cu împletituri rare prevăzute cu un interior din piele, care împiedică pierderea lucrurilor din geantă.

CITEȘTE ȘI: Blugii pot fi periculoși: Cum îți afectează sănătatea dacă nu sunt de calitate

Cercei cu ciucuri

Cerceii cu ciucuri ombre au fost accesorii statement anul trecut. Înainte să ieși pe ușă, trebuia să te asiguri că atât părul, cât și cerceii sunt perfect pieptănați și aranjați. Dacă începusei deja să te obișnuiești cu aceste accesorii, avem o veste proastă pentru tine: în vara 2018 nu se mai poartă!

etsystatic.com

Înlocuiește cerceii cu ciucuri cu cei geometrici

În acest sezon se poartă cerceii cu forme geometrice, linii abstracte, din diferite metale și în toate culorile curcubeului. Poți alege și cercei mai mari, care să fie punctul central al ținutei tale elegante sau casual. Dacă lucrezi într-un mediu office, evită să porți acești cercei și optează pentru modele mai delicate.

Comentarii: