SANATATE

Experiment ciudat: Un medic a băut alcool în exces timp de 10 ani și a descoperit leacul pentru mahmureală

Foto: Pinterest.com

Un medic din Canada a efectuat un experiment bizar – timp de 10 ani a băut în treizeci de oraşe diferite din întreaga lume, pentru a salva milioane de oameni.

Motivul este simplu, deoarece doctorul era în căutarea leacului perfect pentru mahmureală, util oricărei persoane care s-a confruntat cu problema stării de rău după o petrecere furtunoasă.

Cercetarea sa unică a dat roade – canadianul şi-a dat seama că nici măcar fluidele administrate intravenos nu au ajutat, nici doza de „şoc” de vitamine B1, B6 şi B2.

CITEȘTE ȘI: Tratament natural pentru mahmureală – Cum gătești cea mai gustoasă ciorbă de burtă

Acetilcisteina

Cu toate acestea, conform cercetătorului, o doză de 1.500 de mg dintr-un aminoacid special – acetilcisteina – îi pune pe picioare rapid pe cei care se simt rău după ce au consumat alcool în exces.

Medicul a observat că acest aminoacid ajută organismul să producă un antioxidant puternic – glutation, care accelerează eliminarea alcoolului din organism şi are un efect revigorant.

Cei zece ani de abuz de alcool, potrivit medicului canadian, au fost destul de grei pentru el – a acumulat multe kilograme în plus şi abilităţile sale mentale s-au deteriorat.

CITEȘTE ȘI: Ce să mănânci a doua zi după ce ai petrecut bine: Alimentele care îți redau echilibrul în organism

În plus, medicul a început să sufere de probleme cardiace şi tulburări regulate ale sistemului nervos.

Comentarii: