LIFESTYLE

Forma nasului dezvăluie secretele fiecărei persoane

Foto: Pinterest.com

Personalitatea noastră poate fi foarte ușor „descifrată” cu ajutorul formei nasului. După ce vei citi acest articol, vei ști cu ce persoane ai de a face, asta doar analizându-i forma nasului!

Calm, agresiv, rațional? Cine știe? Însă, dacă ești atent la forma nasului unei persoane, reușești să descoperi anumite secrete ale personalității sale, scrie diply.com.

Nasul cârn

O persoană care are un nas de această formă este, de obicei, o persoană care este mereu inspirată și deține bune abilități de organizare. Este genul de persoană care îți este mereu de ajutor și nu se panichează foarte ușor. Își poate controla emoțiile și este cât se poate de rațională.

CITEȘTE ȘI: Ce NU știai despre ciupercile champignon din supermarketuri

Nasul curbat

Ai de a face cu un lider. Caracterul unor astfel de persoane este unul puternic însă chiar și așa, sunt persoane care își pot controla temperamentul, nu sunt impulsive și interacționează foarte ușor cu cei din jur, având chiar și capacitatea de a-i motiva.

CITEȘTE ȘI: NU vei mai putea conduce mașina dacă suferi de aceste boli. Nou proiect al Ministerului Sănătății

Nasul trupesc

Având o bază îngustă, acesta dezvăluie o persoană care reacționează într-un ritm alert și este mereu pe fază. Sunt considerate a fi genul de persoane care sunt uneori agresive însă ca parteneri sunt foarte grijulii și atenți.

Nasul alungit

Dezvăluie o personalitate pozitivă și primitoare. Aceste persoane sunt în căutare de afecțiune și se așteaptă să aibă mereu parte de dragostea familiei. Sunt dornice de noi experiențe și sunt unele dintre cele mai de încredere persoane, mai ales într-o relație amoroasă…

CITEȘTE ȘI: Cu cât vor SĂ CREASCĂ chiria pentru Castelul Peleș! Suma uriașă pe care ar cere-o statului român Custodele Casei Regale

Nasul drept

Este genul de persoană care face mereu alegerile după propriul plac și nu este atrasă de instinctul de turmă. Nu caută să fie aprobată de cei din jur și este o fire rebelă. Părerile altora nu sunt de o importanță majoră și își susține mereu propriile idei și opinii.

Comentarii: