SANATATE

HARTA FEȚEI: ce afecțiuni îți indică semnele de pe fața ta!

Foto: Pinterest.com

Fiecare parte a fetei este asociata unui organ intern si poate reflecta starea de sanatate a acestora. De exemplu, obrajii sunt asociati cu plamanii, sprancenele cu ficatul, buzele cu sistemul digestiv, barbia cu vezica urinara.

Potrivit metodei chinezesti, trasaturile fetei indica cu exactitate primele simptome ale unei boli, fata fiind considerata o harta a sanatatii, cu ajutorul careia poti identifica din timp bolile ascunse de care suferi.

Asiaticii sunt maeștrii în a descoperi bolile de care suferim prin anumite puncte de pe corp. Întregul nostru corp ne dă semnale atunci când suferă de o anumită afecțiune.

CITEȘTE ȘI: HARTA durerilor de stomac: cauzele ascunse în funcție de zonă

Fața noastră este conectată cu toate organele și atrage atenția când organismului nostru nu îi priește un stil de viață. Chinezii au descifrat harta feței, care arată problemele e sănătate. Aceste afecțiuni sunt prezentate în mod tipic de pete, erupții cutanate, leziuni sau modificări ale tenului.

Foto: Pinterest.com

Conform unei tehnici antice, fiecare parte a feței tale se asociază cu o anumită parte a corpului tău, așa cum se întâmplă și în cazul mâinilor și a picioarelor. Așadar, dacă urmați această hartă a feței, veți identifica orice problemă de sănătate de care suferiți.

Frunte – DIGESTIE, INTESTINE SUBȚIRI

Fruntea indică probleme la nivelul stomacului, digestiei, ori a intestinelor subțiri. Aceste probleme apar în general după un consum excesiv de zaharuri, alimente procesate și grăsimi sau consumul excesiv de alcool. Așadar, dacă îți apar pe frunte coşuri, iritaţii sau eczeme pe frunte înseamnă că suferi de afecțiunile de mai sus.

CITEȘTE ȘI: HARTA vieţii, în funcţie de ziua ta de naştere

Sugestie: Consumați cât mai puțin alcool, beți multă apă și odihniți-vă suficient.

Între sprâncene – PROBLEME DE FICAT

Problemele hepatice pot fi rezultatul consumului exagerat de carne și al oboselii cronice. De asemenea, alcoolul și tutunul. Durerile dintre sprâncene anunță boli ale digestiei, ficatului, ori o alergie sau intoxicație. Ficatul și stomacul nu mai funcționează în parametri normali.

Sub pleoapele inferioare ale ochilor – PROBLEME LA NIVELUL RINICHILOR

Rinichii sunt vulnerabili la consumul excesiv de alcool, fumat, tulburări de flux și probleme cardiace. De asemenea, consumul exagerat de alimente procesate bogate în sare nu fac bine rinichilor. Astfel, dacă pielea de sub ochi are o culoare negricioasă și simțiți dureri în acea zonă este posibil să suferiți de o problemă cu rinichii.

CITEȘTE ȘI: România, pe harta ţărilor unde vor fi resimţite CEL MAI PUTERNIC efectele schimbărilor climatice

Sugestie: Consumați mai puțin alcool, cafea și băuturi bogate în zaharuri. Încercați pe cât posibil să consumați cât mai multă apă.

Nas – PROBLEME LA NIVELUL INIMII

Dacă pielea se modifică în zona nasului, în acest caz este posibil să vă confruntați cu o problemă de sănătate la nivelul inimii. Pielea modificată la nas indică probleme cu circulația sângelui, colesterolul și tensiunea mărite.

Sugestie: încearcă să consumi alimente care te pot ajută să reglezi colesterolul în sânge, nivelul de zaharuri și tensiunea. Bea multă apă și consumă alimente sănătoase, multe fructe și legume.

Obraji – PROBLEME LA NIVELUL PLĂMÂNILOR

Pielea din zona obrajilor poate da semnale că suferiți de o afecțiune a plămânilor. Renunțați la fumat, la poluare și încercați să respirați aer curat. Dacă aveți tenul încărcat, multe coșuri, pielea uscată și iritații la nivelul pielii din zona obrajilor este posibil să fi dezvoltat o boală o plămânilor.

CITEȘTE ȘI: Afecțiuni ale MÂINILOR care atenționează asupra predispoziției față de anumite boli

Sugestie: evitați consumul excesiv de alcool, de tutun și al alimentelor procesate.

Bărbie – PROBLEME LA NIVELUL STOMACULUI

Ai coșuri sau iritații pe bărbie? Sunt semne ale afecțiunii pe care o poți avea la stomac.

Sugestie: nu mai beți alcool, evitați stresul, alimentația nesănătoasă, oboseala, băuturile carbogazoase, fumatul și factorii nocivi.

Comentarii: