HOROSCOP

Horoscop 1 Iulie 2018

Foto: Pinterest.com

Berbec

Familia este sursa ta principală de energie şi, de dragul lor, faci mai mult decât credeai că eşti capabil. Te încarci de energia lor, primeşti de la ei semne de afecţiune şi de încredere care te stimulează la maximum, şi nu poţi sta pe loc până nu duci la capăt misiunea pe care ţi-ai sumat-o pentru binele tuturor.

Le-ai promis cândva ceva şi acum ai şansa să duci la îndeplinire acel vis, şi când vezi cât de multe aşteaptă ei de la tine, capeţi parcă şi mai multă ambiţie. Şi tu ai fost cândva cel mai important susţinător al jumătăţii tale, iar acum el e cel care face aceleaşi lucru pentru tine: hei rup!

Taur

Te îndoieşti că lucrurile bune care au loc azi îţi sunt dedicate şi rişti să dai cu piciorul la un mare noroc. Suspiciunea nu e bună, deci încearcă să-ţi recapeţi, pe cât posibil, încrederea în lume, în tine însuţi, în noroc, chiar dacă eşti tentat să spui că ţie îţi merg toate prost.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai PERICULOASE alimente de la supermarket. NU le mai cumpăra!

Nu e deloc aşa iar evenimentul care urmează să se întâmple ţi-ar putea schimba complet părerea despre cât de norocos eşti, dar totul depinde de atitudinea ta în faţa şansei! Dacă tu însuţi o refuzi, nimeni nu ţi-o oferă cu de-a sila. Primeşte tu norocul cu inima deschisă: e pentru tine!

Gemeni

Nu-ti vezi capul de treaba si, cand esti atat de prins, devii nervos, pierzi controlul, ridici tonul si uiti de bunele maniere.

Norocul tau e interventia unei persoane mai mature care vine alaturi de tine nu pentru a te mustra, nici pentru a-ti da lectii, ci pentru a-ti arata, prin exemplu personal, ca problema care pe tine te enerveaza atat de mult, ar putea fi rezolvata mult mai bine daca nu te-ai stresa atat. E un exemplu de calm, de maturitate, de intelepciune, si daca ii urmezi exemplul, vei depasi cu brio chiar si cele mai tensionate momente.

CITEȘTE ȘI: Afirmaţii şocante ale unui cunoscut neurolog: A comparat religia cu o boală mintală

Poate la baza acestei situatii se afla o competitie, o lupta de idei sau de forte din care vrei neaparat sa iesi invingator, dar nu cu nervi te poti impune! Stresul te face sa gresesti si sa pierzi fraiele problemei, cu riscul de a face si mai mult rau, deci accepta sfaturile celui cu experienta din fata ta. Stie ce spune!

Rac

Priveşte la oameni, indiferent care le este rolul în viaţa ta, şi acceptă-i aşa cum sunt! Nu pretinde ca ceilalţi să-ţi semene, nu te aştepta ca lumea să se schimbe doar pentru a fi pe placul tău, ci aşa cum şi tu eşti diferit de alte câteva miliarde de oameni de pe pământ, la fel sunt şi cei care îţi trec astăzi prin cale.

Ia-i aşa cum sunt, cu bune şi rele, fără să-i judeci şi fără să încerci să-i şlefuieşti şi să-i remodelezi. Pune-te în pielea lor pentru o clipă: ţi-ar plăcea ca cineva să te transforme în ceea ce nu eşti? Nu, deci fă şi tu la fel cu ceilalţi.

Mai ales cel mai drag om al sufleului tău trebuie să fie luat ca atare, fără să te străduieşti să-l reclădeşti după propriile vise. acceptă varietatea şi mai ales unicitatea oamenilor. Şi tu eşti unic în felul tău!

Leu

Nu te lăsa copleşit de o situaţie de moment care nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale. Dezamăgirea trece imediat dacă stai concentrat la ceea ce va veni, pentru că perspectivele par mult mai promiţătoare decât ceea ce trăieşti în prezent.

CITEȘTE ȘI: DE CE lunea e cea mai grea zi din săptămână

Nu suferi pentru micile nemulţumiri de moment, ci gândeşte că totul se va rezolva curând şi că te îndrepţi spre ceva foarte bun. Un dram de optimism, dacă ai avea, ai depăşi cu succes un blocaj minor, dar pe care ai tendinţa de a-l agrava din cauza atenţiei prea mari la detalii negative.

Fecioară

Tot ce-i frumos se şi termină la un moment dat: şi poveştile de iubire, şi vacanţa, şi zilele senine. Rămâne un gol în inima ta şi o vreme te vei alimenta din amintirile frumoase care sunt acum de domeniul trecutului.

Nu mai poţi reînvia nimic din acele timpuri, gata, este un capitol închis către care te vei întoarce de multe ori cu un dram de nostalgie li regret, dar măcar poţi fi mulţumit că ai avut norocul să trăieşti aceste emoţii minunate.

CITEȘTE ȘI: 4 OBICEIURI ale oamenilor care NU se îngrașă

Poate le vei mai trăi şi altădată, dar nu neapărat legându-le de aceeaşi sursă: şi altceva te poate face fericit, deci nu te crampona de trecut cu atâta forţă.

Balanță

Primeşti nişte informaţii care te întristează, pentru că afli secrete neplăcute despre persoane despre care aveai o cu totul altă părere. Te îngrijorează ce auzi, dar înainte de a da crezare, încearcă să afli şi din alte surse dacă e adevărat, ca nu cumva să fie doar zvonuri, bârfe sau răutăţi din partea celor care nu te au la suflet.

Dacă te iei după cele auzite, ai putea avea parte de o zi proastă, or forţa de a depăşi acest moment sensibil e în tine. Prefă-te că nici nu ai auzit aceste veşti proaste şi luptă cu emoţia negativă care-ţi dă târcoale.

În fond, nu te priveşte personal ceea ce ajunge azi la urechile tale!

Scorpion

Te paşte un regret profund pentru felul cum s-a terminat o situaţie, pentru că ai fi putut interveni mai repede şi poate ai fi salvat ceva. E o soluţie de compromis, e prea târziu să mai schimbi ceva şi e normal să consideri acest moment drept o mare dezamăgire.

CITEȘTE ȘI: Cele mai FALSIFICATE alimente pe care le consumi zilnic

Nici nu ai curaj să spui altora ce s-a întâmplat, pentru că e un punct sensibil şi ruşinos pe care vei încerca mult timp să-l repari. Nu te crampona de un eşec firesc, prin care au trecut şi alţii, ci vezi ce ai de învăţat din toate acestea!

Săgetător

Nu te grăbi, mergi lent către scopurile tale, pentru că mai ai încă de mers până acolo unde ţi-ai propus. Primeşti suficiente garanţii că eşti pe drumul cel bun şi merită să continui, oricât va mai dura până ajungi acolo unde visezi.

Dacă mai atragi de partea ta şi alte persoane cu interese similare şi v-aţi uni forţele în acelaşi sens, roadele ar fi excelente. Ai răbdare, pentru că vei fi mai mult decât mulţumit de ceea ce te aşteaptă la capăt, doar că mai ai încă de muncit până acolo!

Capricorn

Ai nevoie de puţină linişte, pentru că sufletul tău e încărcat de emoţii care nu-ţi fac deloc bine. Detaşează-te de toate, ofera-ţi o zi complet liberă de orice şi ocupă-te de ceea ce-ţi bucură inima.

CITEȘTE ȘI: De ce preludiul prelungit NU este recomandat pentru o partidă reuşită

Somn, muzică de relaxare, câteva ore de SPA, orice consideri că îţi umple bateriile merită pus azi în capul listei de sarcini, pentru că vor restabili nivelul tău optim de energie.

Nu trebuie să faci nimic din ceea ce îţi provoacă stări negative ce teamă, de stres, de oboseală fizică sau psihică, deci adu-ţi aminte, pentru câteva ore, de tot ce doreşte sufletul tău şi oferă-i cu generozitate!

Vărsător

Dorul de cei dragi devine din ce în ce mai puternic încât ai fi în stare să urci în primul tren şi să ajungi acolo unde inima te cheamă.

Veştile care sosesc de la cei de acelaşi sânge te stimulează, te bucură, te pun pe gânduri, dar într-un mod pozitiv, pentru că sunt evenimente care luminează familia, care vă bucură pe toţi, care vă fac să vă împărtăşiţi cu mai mult entuziasm, unii altora. nenumăratele motive de bucurie.

CITEȘTE ȘI: Siguranţa copilului în maşină. GREȘELI frecvente ale părinţilor

Se simte chiar aer de sărbătoare care vă apropie mai mult unii de alţii, inimă lângă inimă, chiar dacă vă despart kilometri. Schimbarea pe care o decizi astăzi va avea efecte benefice asupra tuturor celor care locuiesc în casa ta şi care aşteaptă de la tine soluţia optimă.

Pești

Ai multe motive de satisfacţie, de parcă ţi s-ar oferi din mai multe direcţii exact acele lucruri de care are nevoie inima ta. cel mai bine ar fi să te bucuri cu măsură, să nu te entuziasmezi prea tare, ci să aştepţi ca lucrurile să se aşeze pe un teren sigur înainte de a le spune tuturor!

CITEȘTE ȘI: Cum se prepară cei mai gustoși cartofi prăjiți FĂRĂ ULEI

Cea mai mare bucurie a zilei e anturajul pozitiv în care te afli, pentru că ai norocul de a atrage alături de tine oameni tonici, veseli, optimişti, care îţi ridică şi ţie moralul. Totuşi, undeva în adâncul inimii a rămas o fărâmă de prudenţă care-ţi spune că ceva ciudat poate să se mai întâmple.

Comentarii: