HOROSCOP

HOROSCOP 10 iunie 2021

Berbec Sunteți favoriții acestei zile. Dacă în ultima vreme norocul a stat deoparte în ceea ce vă privește, astăzi, veți avea succes în orice demers întreprindeți. Aveți parte de o zi cu reușite azi. Unele proiecte prind contur, iar eforturile vî vor fi răsplătite pe măsură. Spre seară, primiți o vizită sau un telefon de la o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult timp.

Taur
A sosit momentul schimbărilor. Poate fi vorba de o casă, mașină sau, de ce nu, o nouă relație. Cert este că sunteți pregătit pentru noi începuturi. Lucruri bune se prevăd la orizont. Începeți dimineața într-un mod creativ. Debordați de energie și este posibil să înceapeți proiecte noi. Se anunță o zi încărcată. Aveți grijă să nu vă suprasolicitați.

Gemeni
Situația financiară nu vă mai mulțumește deloc și considerați că sunteți destul de pregătit pentru a demara o nouă activitate. Starea psihică vă permite să mutați și munții din loc. Ați intrat în posesia unor economii și vreți cu orice preț să dați curs unor proiecte legate de propria locuință. E posibil să fie vorba de redecorare sau chiar de schimbarea locuinței.

Rac
Începeți ziua cu multe activități, dar se pare că nu simțiți deloc presiunea task-urilor. La birou, rezolvați rapid solicitările, iar relația cu partenerul de viață e mai bună ca oricând. Poate, cine știe, schimbările apar mai repede decât vă așteptați. Sunteți invitați pe neașteptate la o petrecere prin vecini.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Leu
Vin vești care vă vor zgudui puțin liniștea profesională. Pe la serviciu, vor fi câteva modificări de funcții sau, cine știe, poate chiar demisii care vă vor da planurile peste cap. Pe de altă parte, dacă aveți de dat un examen, veți reuşi să primiți nota maximă şi veți primi răsplată o bursă destul de consistentă.

Fecioară
Tindeți să vă victimizați din orice. Considerați că nimic din ceea ce faceți nu vă mulțumește și că e cazul să faceți o schimbare. Vă lipsește însă determinarea și dorința de a ieși din zona de confort. E cazul să riscați, astfel nemulțumirea veșnică vă va cuprinde total. Primim atât cât oferim și uneori să oferi e unul dintre lucrurile care vă satisfac sufletește.

Balanță
Acționați impulsiv azi și dați vina pe ceilalți pentru propriile reacții. Vă considerați îndreptățit să luați frâiele discuției, deși nu aveți nimic de spus. Temperați-vă reacțiile, că riscați să rămâneți singur! Merge astăzi la un spectacol de comedie, vă veți distra pe cinste şi veți reuşi să vă detensionați.

Scorpion
Iubiți laudele, iar astăzi le primiți din plin. Vă bucurați de atenția șefilor, colegilor, familiei, iar acest lucru vă face să vă simțiți atotștiutor. Grijă la reacții, căci mai târziu vă vor afecta! Încercați să vă apropiați de o persoană din cercul apropiat cu care ați tot interacționat în ultima vreme. Sunt sentimente de ambele părți, dar niciunul nu îndrăznește.

CITEȘTE ȘI: Zodiile masculine care fac dragoste ca în filmele pentru adulți / TOP

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Săgetător
Debordați de energie. Lucreazați suplimentar și sunteți capabil să duceți totul la bun sfârșit. Vă bucurați de popularitate, iar acest lucru vă ajută în a lega mai multe prietenii cu persoane aflate la distanță. Veți întâlni azi o mulțime de oameni. E posibil să fiți invitat la vreo reuniune de familie cu rude pe care nu le-ați mai văzut sau la o ședința cu membrii conducerii firmei.

Capricorn
Cheltuiți o sumă neprevazută de bani pentru achiziția unor cadouri. Vă veți întâlni cu rude din străinătate, iar întâlnirea nu poate rămâne nesărbătorită. Bucurați-vă de compania celor dragi și uitați de griji! Banii își vor face apariția curând. Poate fi vorba de vreo mărire salarială sau poate chiar de schimbarea funcției. Acest lucru atrage după sine și deplasări în străinătate!

Vărsător
Sunteți pus față în față azi cu situații pe care nu le puteți gestiona. Un prieten vă trădează încrederea, și sunteți obligat să luați o decizie. Aveți grijă, nu încercați să fiți prea drastic! Sunteți sceptic cu privire la intențiile celor din jur. Aveți impresia că vi se pun bețe în roate, deși colegii doar încearcă să vă ajute să terminați în timp util sarcinile care v-au fost încredințate.

Pești
Primiți în această după-amiază un telefon de la persoana iubită care vă face să renunțați la planurile pe care le aveați în weekend. Sunteți nevoiți să faceți câteva drumuri în scop familial, iar traficul vă enervează la culme. Refuzați azi orice fel de comunicare. Preferați să vă retrageți din agitație și să devină simpli spectatori.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: