HOROSCOP

HOROSCOP 11 februarie 2024

HOROSCOP 11 februarie 2024

Berbec

Când viața se schimbă într-o nouă direcție, fii atentă la ceea ce se întâmplă în jur. Oportunitățile sunt rare și sunt adesea acoperite cu dificultăți și decizii. Astăzi, Luna continuă să tranziteze prin Vărsător, sectorul tău de prietenii. Nu acționa impulsiv și nu face lucrurile în grabă.

Taur

Toți ochii și urechile trebuie să fie ațintite asupra relațiilor tale, în special a celor care îți aduc beneficii. Relațiile tale pot fi punți către stabilitatea financiară.

Un prieten te poate invita să devii partenerul lui. Lasă încăpățânarea deoparte și bazează-te pe instinct.

Gemeni

Este timpul să te concentrezi și să te hotărăști în privința intențiilor tale. Comunicarea este superputerea ta astăzi. Notează-ți rutina zilnică. Gândește-te la obiectivele tale pe termen lung. Ce poți să nu mai faci acum? Ce poți lăsa deoparte să faci mai târziu?

CITEȘTE ȘI: Condimentul exotic pe care ar trebui folosit zilnic: Ţine glicemia sub control, reglează colesterolul

Rac

Ești sensibilă și nimeni nu trebuie să-ți spună cât de ușor este pentru o persoană să ajungă sub pielea ta. Nu trebuie să lași acțiunile cuiva să le controleze pe ale tale. Poți fi puternică, chiar dacă simți emoțiile la o intensitate mare din în timpul tranzitului lui Uranus în pătratul Lunii.

HOROSCOP 11 februarie 2024

Leu

Ai o reputație (câștigată) că vrei și tânjești după atenția celorlalți. Astăzi, însă, este timpul să lași pe altcineva să strălucească. Poți lăsa acțiunile și proiectele tale să vorbească de la sine. Este un sentiment minunat când ești recunoscută pentru contribuțiile tale. Fii autentică.

Fecioară

Această zi îți trezește dorința de a învăța și de a-ți hrăni mintea. Există atât de multe oportunități minunate și gratuite. Nu te gândi prea mult la ce tip de curs să urmezi. Începe de undeva și vezi ce te tentează.

CITEȘTE ȘI: Cum să reduci nivelul zahărului din sânge: 8 modalități sănătoase care fac cu succes acest lucru

Balanță

Există o situație în care trebuie să decizi dacă relația cu cineva chiar merită toate sacrificiile. E vorba despre o persoană care spune că are nevoie de tine constant în viața sa. Nu este treaba ta să te asiguri că e fericită. Poți decide că este timpul să te concentrezi pe ceea ce ai tu nevoie.

Scorpion

Poți să te schimbi și astrele te sfătuiesc să o faci din interior spre exterior. Astăzi este totul despre experiențe de transformare în relațiile tale. Cu Luna în casa și sectorul familiei tale, această zi îți poate oferi o oportunitate de a face un lucru care îți îmbunătățește viața.

HOROSCOP 11 februarie 2024

Săgetător

Spune nu. S-ar putea să fii tentată să mulțumești oamenilor și să mergi dincolo de ceea ce ai face în mod obișnuit, dar îți poți complica viața până la punctul în care exagerezi. Experiențele tale din trecut te-au învățat că este înțelept să păstrezi lucrurile simple, inclusiv programul tău.

CITEȘTE ȘI: 3 obiceiuri matinale care fac rău inimii și glicemiei tale

Capricorn

O persoană din jurul tău poate fi excesiv de disciplinată, iar acest lucru te-ar putea face să te blochezi într-o rută mentală. Astăzi a venit timpul să încearci ceva nou. Gândește-te la inovarea unui mod vechi de a face lucrurile.

Vărsător

Ești adesea considerat semnul rebeliunii, dar de ce să stârnești agitație când nu este nimic în neregulă? Pătratul Lună de astăzi, Uranus, îți poate face poftă de dramă fără niciun motiv. Ai obiective de atins, așa că timpul pe care îl economisești de la gestionarea problemelor inutile poate fi canalizat în creșterea personală, potrivit yourtango.com.

Pești

Lasă trecutul acolo unde îi este locul. Reflectarea la ceea ce a fost odinioară este o formă de evadare. În schimb, îndreaptă-ți atenția către viitor, inclusiv spre lucrurile pe care le vei face, pe care vrei să le faci și care se pot întâmpla pentru binele tău.

Comentarii: