HOROSCOP

HOROSCOP 11 martie 2023

BERBEC Fă exact ceea ce îți dorești cu adevărat și nu te mai gândi nicio secundă la consecințe, deoarece vei avea doar de pierdut. Mereu ai rețineri și nu ajungi să faci ceea ce îți dorești cu adevărat. Indicat ar fi să nu mai faci asta niciodată și să te gândești doar la fericirea ta și la starea ta de moment. Vei fi extrem de încântată de schimbările care se vor produce în viața ta.

TAUR
Te vei enerva din orice și îi vei scoate din sărite pe toți cei din jurul tău. Vei ajunge să nu te mai suporți nici tu însăți, iar acest lucru se va întâmpla din cauza unui lucru banal care nu ți-a ieșit exact așa cum ți-ai dorit. Învață să te liniștești să nu te mai descarci pe cei care nu au nicio vină.

GEMENI
Tot ceea ce ai făcut în ultimul timp ți-a adus doar satisfacții și din acest motiv ești extrem de încântată, datorită performanțelor tale excelente. Ai grijă totuși să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu devii arogantă, așa cum faci destul de des în momentele în care îi întreci pe cei din jurul tău. Niciodată nu se știe cât va dura succesul!

RAC
Petrece mult mai mult timp alături de membrii familiei tale, deoarece în ultima perioadă i-ai cam ignorat din cauza nenumăratelor proiecte. Nu trebuie să faci din acest lucru un obicei, pentru că îi vei face să sufere pe cei care te iubesc cel mai mult. Fă-ți timp și pentru activitățile importante de la job, dar și pentru cei care îți sunt alături necondiționat!

CITEȘTE ȘI: Care sunt zodiile care te MINT în faţă

LEU
Vei avea parte de o întâlnire neașteptată care se va transforma în ceva mai mult decât un simplu flirt. Deși nu te așteptai să apară în viața ta atât de repede o persoană pe care să o placi, se pare că acest lucru s-a întâmplat și că nu prea mai ai cum să fugi. Fii atentă la cum gestionezi lucrurile pentru a decurge totul exact așa cum trebuie!

FECIOARĂ
Nu te mai speria de fiecare dată când ceva nu iese așa cum îți dorești tu. La următoarea încercare, totul poate fi perfect, iar tu vei pierde timp stresându-te. Tratează totul cu calm și vei avea parte de rezultate excepționale neașteptate.

BALANȚĂ
Încearcă să muncești mai mult, pentru a avea parte de mai multe satisfacții din punct de vedere profesional. Până acum nu ai fost prea motivată și de aceea nu ai lucrat și nu te-ai implicat așa cum ți-ai dorit. Pune jobul pe primul plan pentru o perioadă și vei avea parte doar de momente plăcute în viața ta, care până acum a fost cam monotonă. Vei fi extrem de încântată de ce vei realiza și vei avea mai multă încredere în tine însăți.

SCORPION
Vei fi înconjurată de cei mai buni prieteni ai tăi, iar acest lucru va transforma ziua în una extrem de plăcută. Iubești să îi ai alături pe cei dragi deoarece doar așa reușești să te încarci de energie pozitivă și să te simți sigură pe tine însăți. Ești extrem de norocoasă că ai parte de astfel de prieteni și nu uiți să le amintești asta de fiecare dată când vă vedeți.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

SĂGETĂTOR
Schimbă-ți stilul de viață și vei reuși să te simți mult mai bine în pielea ta. De mult timp îți dorești acest lucru însă nu ai avut niciodată lângă tine pe cineva capabil să te motiveze să duci această dorință la bun sfârșit. De această dată, s-ar putea să reușești de una singură și vei fi extrem de mândră.

CAPRICORN
Nu te mai preocupa de starea celor din jur și încearcă să te gândești doar la tine însăți și la nevoile tale. Acest lucru te va ajuta să îți dai seama cât de mult valorezi și că tot ceea ce ți se întâmplă în viață este doar datorită ție, ambiției tale și perseverenței de care dai dovadă. Tu ești singurul care contează.

VĂRSĂTOR
Ar trebui să îți inviți prietenii în oraș și să petreceți o seară perfectă împreună. Nu v-ați mai văzut de mult timp din cauza programului încărcat și de aceea ar fi momentul perfect să recuperați lunga perioadă în care nu ați mai râs împreună. Te vei simți excelent și te vei încărca de energie pozitivă. Ai mare nevoie de acest lucru.

PEȘTI
Îți dorești să faci doar ceea ce îți face plăcere însă ar trebui să înțelegi că viața nu este chiar așa. Uneori, trebuie să faci și lucruri mai puțin plăcute, iar asta nu ar trebui să te întristeze sau să te demoralizeze, sub nicio formă. Tot ceea ce vei realiza în viață se va clădi pe multe ore grele în care va trebui să faci ceea ce nu îți place. Obișnuiește-te cu aceste lucruri!

 

 

 

 

Comentarii: