HOROSCOP

HOROSCOP 12 ianuarie 2020

Berbec

Nu te mai raporta atâta la trecut, nici la evenimente neplăcute de demult, nici la palmaresul tău de odinioară, pentru că nimic din toate acestea nu mai e valabil acum. Ce a fost a fost, gata, închide acel capitol care şi-a jucat rolul la momentul respectiv. Acum ai nevoie de o haină nouă, de o schimbare de atitudine, de imagine, de optică, ce nu mai are nicio legătură cu cel care ai fost cândva. Sigur, toate acelea l-au construit pe cel care eşti tu astăzi, dar acum trebuie să arăţi lumii o altă imagine, proaspătă, modernă, actuală, complet renăscută, care să deschidă un sens nou de explorat. Fă o cât de mică modificare la cel care ai fost şi ai să vezi diferenţa dintre trecut şi prezent. Eşti altul acum!

 

Taur

Nu mai ţine în tine la nesfârşit frustrări şi nemulţumiri acumulate în timp, pentru că devii un fel de oală sub presiune care la un moment dat s-ar putea să explodeze. Începe de pe acum să dai drumul, puţin câte puţin, la supapă, ca să te eliberezi de starea de nervozitate şi stres care devine periculoasă pentru unul ca tine. Tu tolerezi multe de obicei, dar acum simţi că nu mai rezişti mult şi vei răbufni. Caută o cale de a elibera aceste emoţii negative, dar nu în direcţia care te irită, ci în cu totul alt sens. Dacă eşti nervos la serviciu sau dacă lucrurile merg prost acasă, eliberează-te în altă parte, ca pe un sac de box, dar într-o direcţie care nu deranjează pe alţii.

 

Gemeni

Chiar daca unele vise nu s-au implinit atunci cand ai vrut tu, ele nu inseamna ca s-au destramat si nu mai exista, ci isi asteapta randul pentru a se materializa in alte vremuri. Adu-ti aminte de planurile pe care le-ai abandonat candva, in momente in care nu erau intrunite conditiile optime ca ele sa devina realitate si readu-le la lumina. Ajunge doar sa le mai treci din cand in cand in revista pentru a-ti aduce aminte de ele. Intre timp, ai mai acumulat ani, experienta si informatii care ar putea fi folosite in scopul pierdut pe parcurs, si, intr-o zi, vei ajunge acolo unde visezi! Daca n-a mers acum un an sau doi, poate merge mult mai bine acum!

 

Rac

Duci în tine de ceva vreme o obsesie, o frică ciudată, pe care nici tu nu ţi-o poţi explica, dar azi ai ocazia de a scăpa de acest stres. Deschide-te spre nou, spre aventură, spre schimbare, pentru că de ele e legată şi forţa ta de a trece peste acest hop. Dacă te-ai gândi mai bine, ţi-ai da seama că nici măcar nu sunt propriile tale temeri cele care te ţin captiv acum, ci te-ai lăsat influenţat de zvonuri negative, de poveşti nefaste, de eşecurile altora, şi, privind la felul cum tratează unii marile probleme, începi să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă. Nici vorbă: tu nu eşti aşa, deci rupe-te de turmă, fii tu însuţi!

 

Citește și: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu

Călătoriile acestei zile pot fi profitabile, chiar dacă ai unele rezerve cu privire că ar fi destinaţia sau momentul potrivite pentru o deplasare. Spui că ai fi avut altceva mai bun de făcut decât să umbli cine ştie pe unde cu diverse probleme, dar după ce vor începe să apară roadele bune, îţi vei schimba părerea şi vei fi mult mai deschis spre deplasări, oriunde te-ar duce paşii. Peste tot ai ceva de învăţat, o persoană de cunoscut, o informaţie utilă de primit, ca atare trebuie să accepţi contactul cu lumea pe oriunde ai merge. La finalul zilei, deşi obosit după atâtea drumuri, vei fi mulţumit de cât de multe ai rezolvat şi ai aflat.

 

Fecioară

Dacă singur nu găseşti calea spre succes, nu te sfii şi cere ajutor, pentru că în jurul tău există suficiente resurse ce aşteaptă să fie chemate. Că e vorba de cei dragi din familie care ar face orice pentru a te vedea din nou zâmbind, că e un coleg care deţine cheia la întrebarea ta din acest moment sau e vorba de entităţi mult mai înalte la care te poţi gândi azi cu încredere, cere! Nu te încăpăţâna să spui că poţi şi singur, şi nici nu-l lua pe nu în braţe spunând că problema ta nu are soluţie. Aceasta nu e atitudinea cea mai potrivită pentru tine iar a avea curajul să ceri – ajutor, sfaturi, intervenţii salvatoare de la cei care ţi le pot oferi – nu e deloc un semn de neputinţă.

 

Balanță

Aveai o mare greutate pe inimă pentru că nu erai mulţumit de felul cum te tratau unele persoane. Te judecau greşit, nu te cunoşteau aşa cum eşti tu cu adevărat şi aruncau pe umerii tăi vini care nu ţi se cuveneau. Dacă tu nu te simţi vinovat de nimic, de ce preiei aceste poveri pe sufetul tău? Luptă pentru a demonstra care este realitatea, arată-le cu suflet curat şi inocent eşti şi până la urmă îşi vor retrage ruşinaţi cuvintele şi judecăţile nedrepte la adresa ta. E firesc să te supere această atitudine incorectă, dar trebuie să te ridici pentru a demonstra adevărul şi nu să preiei pe umerii tăi ceva de care chiar nu eşti responsabil.

 

Scorpion

Chiar dacă, pe moment, nu eşti de acord cu eticheta pe care cineva ţi-o aruncă pe umeri, ai răbdare! Îţi vei demonstra nevinovăţia adunând probe în favoarea ta. Acum, pe loc, e greu să arăţi că adevărul e la tine, pentru că unii sunt foarte vehemenţi în judecăţi şi critici şi fac declaraţii nefondate, dar tu eşti de părere că se va face lumină într-o zi şi eşti dispus să aştepţi răbdător momentul acela. Vei jubila când îţi vei vedea criticii cu coada între picioare bătând în retragere, dar nu te aştepta totuşi să-ţi ceară şi scuze pentru modul incorect în care te-au tratat sau te-au catalogat. Tu mergi pe calea ta, pentru că nu te simţi absolut deloc cu musca pe căciulă!

 

Citește și: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător

Deşi nu te afli în cea mai dinamică şi optimistă companie, ceva din interiorul tău îţi spune să rezişti, pentru că e o stare trecătoare. Eşti influenţat de anturaj, şi azi parcă atragi spre tine cei mai pesimişti, blazaţi şi apatici oameni, ceea ce te poate afecta şi pe tine în mare măsură, dar faci totuşi efortul să te integrezi printre ei, simţind că ai un rol în acest mediu. Probabil tu vei fi sursa lor de energie pozitivă, colacul ce îi va readuce pe linia de plutire, deci îţi dai seama ce important eşti pentru aceşti oameni? Ei plâng, tu zâmbeşti către ei, ei coboară, tu îi ridici după tine, deci nu aluneca şi tu pe panta pe care merg aceştia. Opune-te valului descendent!

 

Capricorn

Unde te simţi cel mai bine dacă nu la tine acasă? Este mediul în care îţi încarci imediat bateriile după o saptamana plină, locul în care dragostea celor din familie te umple de bucurie, spaţiul personal în care eşti puternic şi poţi orice ţi-ai pune în cap, ca atare concentrează-ţi toată atenţia asupra propriului domiciliu pentru a-l transforma în spaţiul perfect. Pornind de la aerul pe care îl respiri, de la lumina care umple decorul şi modul în care ţi-ai amenajat spaţiul interior, toate contează pentru a te simţi din ce în ce mai bine, ca atare ocupă-te de aceste detalii. Un prim pas ar fi să faci… curăţenie!

 

Vărsător

Joci un rol foarte important în viaţa unor persoane care nu-şi mai găsesc calea, care nu mai au nimic frumos de care să se agaţe pentru a reveni la lumină. Tu intri în calea lor ca o lumină clarificatoare, pentru că eşti un exemplu demn de urmat pentru ei, un exemplu de optimism, de succes şi de creativitate care le-a demonstrat pe viu că succesul este posibil, că visele se împlinesc şi că există şi lucruri bune pe lume. Fii alături de ei, încurajează-i, nu-i lăsa să alunece spre depresie, ci oferă-le tu un pont care să-i ridice din nou la suprafaţă. Tu deţii azi cheia revenirii lor la normal, deci dă-le-o cu generozitate! Ei nu ştiu ce să facă, dar tu ştii ce e bine pentru ei, deci vorbeşte-le cât de multe soluţii există. Dacă tu ai putut, pot şi ei!

 

Pești

Exagerezi cu ideile fixe de care nu mai poţi scăpa, deşi ai alături de tine oameni care îţi prezintă şi alte păreri, şi alte soluţii, dar tu nu şi nu: te ţii doar de ale tale cu încăpăţânare. Oricât de mult ai crede în principiile după care îţi ghidezi viaţa, ar trebui să fii mai atent şi la alte opinii, pentru că toată viaţa e o şcoală, la urma urmei. Fii deschis la dialog, ascultă părerile altora, chiar dacă par diametral opuse celor în care crezi, şi nu respinge schimbul de idei. Ai alături de tine nişte oameni care au multe de spus, dar dacă tu blochezi poarta spre o comunicare eficientă şi amiabilă, cum ai vrea să afli ce au să-ţi transmită?

 

sursa: acvaria.com

Comentarii: