HOROSCOP

HOROSCOP 12 martie 2019

Berbec

O întâlnire cu rudele ar putea prilejui o discuție utilă, vei găsi soluția potrivită pentru îmbunătățirea relației cu partenerul de viață. Sporește responsabilitatea față de acesta, poate chiar vei dori să te implici mai mult în unele activități alături de copii, pentru ca pe viitor să nu ți se mai reproșeze indiferența.

Taur

O zi plină de voință și de încredere în reușită. Hotărăști fără ezitare să acționezi pe partea profesională, iar decizia pe care o vei lua va fi una radicală pentru proiect. Dacă vei avea de efectuat o deplasare scurtă, recomandăm să fii cât mai prudent, pentru a evita situațiile neplăcute.

 

Gemeni

Tensiuni ale stării fizice, psihice, emoționale se vor manifesta la începutul zilei. Cauzele sunt multiple, însă cel mai probabil că totul pleacă de la lipsa stimei de sine. De aceea încearcă să pui preț pe ceea ce faci, înainte ca cei din jur să te aprecieze, trebuie să o faci tu.

 

Rac

Ar fi bine să ții cont și de dorințele celor din familie atunci când iei o decizie, nu te axa numai pe avantajele financiare al vieții, pentru a nu le provoca suferințe și frustrări. Bine ar fi să încerci să te pui și în locul lor, astfel vei înțelege mai bine ce ai de corectat la tine.

 

Citește și:  Afecțiunile cu o incidență mai mare în rândul BĂRBAȚILOR

 

 

Leu

Este o zi potrivită pentru a aborda chestiuni delicate legate de planul financiar. Ai posibilitatea de a rezolva probleme mai vechi, datorită modului elegant în care comunici. Relațional, totul se pare că va fi încununat de succes, se activează imaginația, creativitatea, romantismul.

 

Fecioară

Frica de succes nu are ce căuta în ecuația zilei de astăzi. Se întrevăd noi oportunități pe care ar fi bine să nu le ratezi. Dacă nu te poți hotărî, nu ezita să ceri sfatul celui drag. Această strategie are și scopul de a-i oferi partenerului de viață o lecție de încredere și de iubire.

Balanță

Originalitea este apreciată azi de șefi, aceștia sunt încântați să te redescopere, vei dobândi succes pe partea profesională. Numai că acasă nu trebuie să te lauzi cu reușitele tale, cei din familie vor deveni invidioși pe ceea ce ai, de aceea se pare că vei trăi ziua la intensitate maximă.

Scorpion

Ipostazele prin care poți trece azi pe plan sentimental pot fi multiple, numai că se poate resimți o revoltă acută față de trecut, față de cineva care a dat cu piciorul iubirii din partea ta. Golul acela interior se va face tot mai mare, însă scăparea este căutarea sensului vieții pe care îl ai aici, pe pământ.

 

Citește și: NU e de joacă! SLIME, pasta gelatinoasă provoacă alergii!

 

Săgetător

Cineva din anturaj te testează, prin urmare ar fi bine să dai dovadă de responsabilitate. Astfel vei vedea că nu este chiar atât de greu să te implici sută la sută în tot ceea ce înseamnă activitate profesională. Pe seară, posibil că vei simți nevoia să petreci mai mult timp cu tine, pentru a-ți face ordine în gânduri.

Capricorn

Cauți să simți o stare de pace interioară, dar ziua de azi va fi destul de agitată pe plan profesional sau financiar. Se pare că ți se deschid noi orizonturi pentru următoarele luni, de aceeea ar fi bine să faci un pas spre evoluție. Toată această relaxare pe care o cauți va veni pe viitor dacă proiectele inițiate vor merge conform planului tău.

Vărsător

Apare tendința de a respinge schimbările, chiar dacă simți că acestea sunt pozitive. Însă acest lucru îți poate fi dăunător pentru evoluția ta viitoare. Dacă vei privi totul dintr-o perpectivă mai largă, vei constata că micile compromisuri pe care vei fi nevoit să le faci acum se vor transforma în beneficii viitoare.

Pești

Dacă ai de semnat acte, de stabilit întâlniri în locuri necunoscute, zodiacool.ro recomandă să fii atent la detalii, mulți vor încerca să profite de tine. Meditația, rugăciunea și atenția asupra respirației vor face minuni în această zi cu energii tumultoase, încearcă să te liniștești pentru a evita să iei o decizie pripită, ce va fi regretată în viitorul apropiat.

 

 

 

 

Comentarii: