HOROSCOP

HOROSCOP 13 martie 2019

Foto: Pinterest.com

Berbec

Participarea la un eveniment social va aduce cu sine apariția unei persoane noi, pentru care vei simți dragoste la prima vedere, spiritul tău șarmant o va cuceri iremediabil. Preocuparea pentru achiziții îți poate aduce un chilipir, dar, totodată, și riscul de a fi martor la o mare escrocherie, risc de a pierde economiile dacă nu ești atent la detalii.

 

Taur

Fluxul astral de azi aduce dorință de afirmare pe plan profesional, numai că lipsa experienței se va observa. Fii vigilent atunci când semnezi ceva, se pare că la mijloc este o capcană, șanse mari să fii ademenit de un miraj financiar, se pare că lucrurile nu stau chiar așa cum se declară.

 

Gemeni

Dacă ai avut probleme cu legea în trecut, acum poți să mai fii tentat să intri în astfel de conjuncturi, pe fondul instabilității financiare. Dar, ar fi mai bine să profiți de tot ceea ce îți oferă Universul pe plan sentimental, încearcă să fii acolo unde îți spune inima, bucură-te de complimentele, declarațiile de dragoste pe care le primești.

 

Rac

Ai puterea de a-i convinge pe cei din jurul tău să te susțină în atingerea scopurilor pe care ți le-ai propus, argumentele tale te ajută în negocieri. Se pare că în această zi apar oportunități cu care nu te vei mai întâlni prea curând, de aceea ar fi bine să profiți de ele. Pe partea sentimentală, observăm că te străduiești să îl ajuți pe partenerul iubit în a finaliza o activitate.

 

Citește și: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

 

Leu

Astrele vin să îți ofere o altă perspectivă asupra planului financiar. Posibil că vei intra în această zi în posesia unei sume de bani, urmând să optezi în zilele următoare pentru a o reinvesti în ceva nou. Afectiv, se întrevede o relație nouă, dacă ești singur sau îmbunătățirea relației, dacă formezi deja un cuplu.

 

Fecioară

Încearcă să fii mai fidel deciziilor tale. Nu renunța la o afacere pe care abia ai început-o, doar pentru că nu îți aduce rapid venitul mare la care te aștepți. Fă tot posibilul de a nu trece brusc de la o idee de afaceri la alta, pentru a nu lua decizii pripite pe care mai târziu, le vei regreta.

 

Balanță

Ai nevoie de o schimbare a situației financiare, poți să intri în posesia unei sume de bani de la o rudă, dar fii cu ochii în patru, aceasta are și un interes ascuns, care este în dezavantajul tău.Relația sentimentală este azi vizată de posibile modificări, cel mai probabil persoana iubită poate să îți comunice o veste mai puțin bună, posibil să fi fost remarcată de către cineva, ceea ce îți va crea gânduri de gelozie.

 

Scorpion

Evită discuțiile în contradictoriu cu cineva din anturaj, chiar dacă îi vei spune adevărul, s-ar putea să-i rănești fără să vrei sentimentele, iar acesta nu te va ierta prea ușor. Pe seară, astrele îți oferă posibilitatea de a te axa mai mult pe autocunoaștere, spre elucidarea unor mistere în singurătate.

 

Citește și: Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

 

Săgetător

Dorința de a fi în pas cu noile trenduri te face să te gândești la o nouă investiție, dar nimeni din familie sau din anturaj nu te susține. De aceea îți pierzi încrederea în propria intuiție și nu mai acționezi. Totuși astrele ridică unele semne de întrebare, mai ales dacă ești în poziția de angajat.

 

Capricorn

Activitațile de rutină vor fi neglijate, îți vei dedica toată energia unui ideal măreț. Vei întâlni persoane voi care să te susțină în acest demers, numai că trebuie să le insufli acel spirit inovator. Înainte de a merge la cumpărături, zodiacool.ro te sfătuiește să te consulți cu cei din familie. Sfaturile lor te vor ajuta să achiziționezi un bun pe care ți-l dorești de mult.

 

Vărsător

Îți asculți intuiția și nu cedezi insistențelor celor din anturaj, de aceea în această zi ai șanse de reușită în activitățile legate de planul profesional, financiar, posibil să plănuiești deschiderea unei noi afaceri. Ai tendința de a rezolva și probleme mai vechi din familie, vei găsi soluțiile potrivite.

 

Pești

Minunile nu sunt astăzi posibile, chiar dacă simți nevoia să crezi asta. Încearcă să te menții cu picioarele pe pământ. Dorința de a acționa va fi mare, dar informează-te înainte să acționezi pe plan profesional, va fi nevoie de atenție, pentru a nu alege un drum gresit.

 

 

 

 

 

Comentarii: