HOROSCOP

HOROSCOP 13 octombrie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Ești plin de energie și îți faci planuri pentru viitorul apropiat cu prietenii. Chiar dacă este o zi mai grea la locul de muncă, spiritul tău dinamic și ambiția de a duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus te ajută să treci cu entuziasm peste eventualele dificultăți. Cineva îți propune să ieșiți în oraș, lucru de care te sfătuim să profiți.

Taur
Lipsa de energie pe care ai avut-o recent își poate avea cauza în problemele care vin din partea familiei. Este imperios să te mobilizezi și să începi săptămâna cu forțe noi. În această perioadă, este riscant să te închizi și să nu faci tot ceea ce ține de tine. Ia bani cu tine azi, pentru că este posibil să cheltuiești mai mult decât te aștepți!

Gemeni
Banii tind să te îngrijoreze din ce în ce mai tare. Nu începe ziua gândindu-te la lucruri negative! O idilă sentimentală se conturează, așa că îți recomandăm să accepți toate invitațiile, oricât de nebunești ar părea. Nu îți neglija proiectele și nici sportul! Spre seară, cineva apropiat îți face o surpriză plăcută.

Rac
Te simți capabil să faci lucrurile să se desfășoare așa cum trebuie și nimeni nu te poate opri din drum. Îți urmezi rațiunea, iar acesta e cel mai bun lucru pe care-l poți face astăzi. Nu ar strica să te interesezi puțin mai mult de sănătate, pentru a fi mereu în cea mai bună formă a ta.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai IPOCRITE femei din zodiac

Ce TIP de inteligenţă ai, în funcţie de zodie în care te-ai născut

Leu
Azi, ești în centrul atenției. Activitatea pe care o ai la locul de muncă sau în privința unui proiect nou de care te-ai apucat recent și de care ești foarte mulțumit te face să radiezi și să-i inspiri și pe cei din jurul tău. Bucură-te de toate alături de oamenii care își sunt aproape și nu uita că nu trebuie să te neglijezi, iar pauzele de la lucru sunt bine-venite.

Fecioară
Este posibil să te cerți cu cineva nu foarte apropiat, din cauza unei bârfe care ți-a ajuns la urechi și pe care nu o poți admite. Păstrează-ți calmul și detașează-te de oamenii toxici. Nu vorbi de rău mai departe, pentru a nu răspândi energiile negative. După-amiază, este posibil să primești vești de la un prieten vechi.

Balanță
Dacă nu te-ai hotărât încă unde să îți rezervi cazarea pentru vacanță, este cazul să te decizi! Ai întotdeauna idei inovatoare, așa că ar trebui să apelezi la fler și la spiritul tău artistic pentru a avea un concediu de vis. Dacă ți se pare prea mare volumul de muncă, mai lasă și pe mâine; nu trebuie să urmezi întocmai chiar toate solicitările din partea superiorilor.

Scorpion
Te-ai implicat într-o activitate care te solicită în mod intens. Încearcă să nu îți neglijezi familia sau implică-i și pe cei apropiați în ceea ce faci! Inteligența ta sclipitoare te ajută să rezolvi situațiile de criză, dar te și scoate în evidență, ceea ce uneori nu este chiar dezirabil. Pune-ți ordine în gânduri și nu refuza îndemnurile partenerului de viață ori ale unei persoane iubite, care îți propune o seară mai altfel.

CITEȘTE ȘI: Ce probleme de sănătate ai conform zodiei: Cele mai expuse semne zodiacale

Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Săgetător
Micile probleme de sănătate tind să nu îți mai dea pace. Nu da vina pe familie și nu te răzbuna pe apropiați din cauza neplăcerilor pe care ți le rezervă viața. Încearcă să îți controlezi accesele de supărare și nemulțumire. O plimbare te-ar deconecta, iar niște exerciții yoga sau stretching ar fi ideale.

Capricorn
Stresul prin care treci în ultima perioadă te blochează și îți limitează activitățile zilnice. Încearcă să vezi partea plină a paharului și să înțelegi că tot răul e spre bine. Primești o veste cu două înțelesuri: depinde de tine cum o interpretezi și ce alegi să vezi. Cineva din familie îți este aproape tot timpul.

Vărsător
Ești o persoană pozitivă de fel și nu te simți bine în anturajul tău astăzi, pentru că acolo se discută numai lucruri negative (boli, pierderi, decese), așa că preferi să te retragi, să fii singur, pentru a te simți mai bine. Ești pe principiul că mai bine te înconjori de oameni optimiști, decât de oameni pesimiști, pentru că nu dorești să atragi astfel de lucruri negative în viața ta.

Pești
Ziua de astăzi este atât de bună, încât ți se întâmplă lucruri la care nu te așteptai. Persoana dragă îți face o invitație într-o călătorie, iar această propunere este de nerefuzat. Nu rata nicio șansă de a petrece timpul împreună, doar voi doi! Vă veți consolida relația și va deveni așa cum v-ați dorit dintotdeauna…

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: