HOROSCOP

HOROSCOP 14 mai 2021

Berbec Astăzi se anunță schimbări în planurile, însă aceste schimbări vor apărea în urma unor discuții purtate între patru ochi cu un membru al familiei. Vei lua măsuri în ceea ce privește o nedreptate la care ești martor, chiar dacă vor apărea şi consecințe. Lista sarcinilor pentru astăzi se va restrânge.

Taur
Vei profita de timpul liber pentru a acorda importanță unei probleme de familie, dar nu te vei lăsa influențat de energiile negative din jur. În a doua parte a zilei, deși vei evita conflictele și discuțiile contradictorii, vei fi chiar în centrul lor.

Gemeni
O mărire în grad, la locul de muncă, nu este exclusă. Invitațiile se țin lanț spre seară, iar acestea pot fi motive de gelozie pentru partenerul de viață. Te vei concentra asupra lucrurilor pentru a le finaliza într-un ritm mai alert, în ciuda contrazicerilor din jurul tău.

Rac
Relația cu partenerul de viață prinde viață, iar comunicarea este la fel de importantă pentru ambii. Vei fi împins de la spate de un membru al familiei sau chiar de un proaspăt cunoscut, pentru a te determina să lupți mai mult pentru propriile obiective.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Leu
Întreaga zi vei pune accent pe plățile facturilor, ale ratelor bancare sau ale datoriilor lăsate în urma unei achiziții. Ambiția te va determina în cele din urmă să fii în centrul atenției prin eforturile depuse pentru a pune pe picioare o afacere, chiar dacă cei din jur vor opune rezistență acestei acțiuni.

Fecioară
Pregătește-te în ceea ce privește partea financiară, căci cel puțin un apropiat va apela la tine pentru un împrumut. Nu uita că ar trebui să te sfătuiești cu partenerul de viață înainte de a lua o decizie. Exersează un monolog sau câteva fraze pentru întâlnirea de afaceri.

Balanță
Un apropiat lasă loc de interpretări atunci când vine vorba de unele informații pe care ți le oferă. Mai multe invitații în oraș se vor sfârși fie prin refuzarea lor, fie prin amânare din cauza timpului insuficient al nativului. Va fi o zi aglomerată, mai ales în ceea ce privește lămurirea unor situații.

Scorpion
Te vei afirma în planul profesional prin câștigurile tale, iar acestea vor fi apreciate de către cei din jur. În a doua parte a zilei, vei ezita să confirmi un zvon, o informație care pune pe jar întreaga familie, mai ales că te afli în centrul poveștii.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Vei face un gol în buzunar, căci reducerile și dorința de a achiziționa cât mai multe lucruri utile casei și membrilor familiei vor necesita destul de mulți bani. Un apropiat îți va cere o mână de ajutor într-o problemă, vei accepta fără să stai pe gânduri.

Capricorn
Ești susținut de către partenerul de viață pentru a lua o pauză, măcar o zi, de la agitația zilnică. Se anunță surprize plăcute, vești importante. Afli noutăți în urma unor discuții la o cină alături de un apropiat, vei aduce în discuție ceea ce te interesează.

Vărsător
Uneori, simțul umorului nu te salvează de a nu da explicații pentru eventualele greșeli. Deși tinzi să fii extrem de atent la detalii, vei trece cu vederea unele aspecte, dar vei fi taxat pentru fiecare greșeală.

Pești
În prima parte a zilei, te vei ocupa de activitățile principale din cadrul locului de muncă, fără să stai la povești alături de colegi, așa cum îți era obiceiul zilnic. Sunt plănuite schimbări majore, întrucât vei încerca să restabilești legătura cu o veche cunoștință.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: