HOROSCOP

HOROSCOP 16 august 2020

Berbec Stai şi cântăreşte atent, ca într-o balanţă, argumentele pro sau contra, informaţii pe care le deţii, senzaţiile care te încearcă, pentru că vei reuşi să faci ordine între situaţiile extreme. Chiar dacă totul oscilează între alb şi negru, bine şi rău, da şi nu, vei reuşi să discerni foarte atent între toate aspectele diametral opuse şi să iei decizia corectă. Nu te grăbi la prima idee care îţi vine în minte, mai bine mai aduni detalii înainte de a-ţi exprima ultimul cuvânt, pentru că lucrurile se pot schimba şi de la o oră la alta, şi te vor deruta şi mai şi. Chibzuieşte pe îndelete şi abia după aceea spune ce ai ales.

Taur
Vrei să faci o cucerire? Spune ce simţi şi succesul e garantat. Ia-ţi inima în dinţi şi exprimă-ţi mai clar iubirea, pasiunea, atracţia către cel care ţi-a furat minţile. Poate eşti în faţa unei iubiri copleşitoare, care te va domina cu totul, dar nu trebuie să păstrezi sentimentele acestea puternice doar pentru tine. O declaraţie de dragoste făcută acum va avea impact maxim asupra celui căruia i te adresezi, ba chiar se poate lăsa şi cu cereri în căsătorie sau alte gesturi surprinzătoare. Ai grijă la cuvintele pe care le foloseşti, fii generos în declaraţii, fii cât mai pompos şi mai îndrăzneţ, pentru că tu chiar simţi ceea ce spui, deci e indicat să-ţi îmbraci discursul în cuvinte cât mai pasionale, pentru că-şi vor atinge repede ţinta.

Gemeni
Priveşte-te pe tine însuţi într-o lumină mai frumoasă, pentru că eşti un copil al lui Dumnezeu. Nu te mai privi în oglindă cu ochi critici, nu-ţi mai găsi doar defecte şi slăbiciuni. Admiră-te mai mult, laudă-ţi talentele cu mai mult entuziasm, pentru că eşti perfect aşa cum eşti. A-ţi scoate mai mult în valoare calităţile e un semn că te respecţi pe tine însuţi, în toată splendoarea, deci evită să te mai aşezi singur la zid şi să tragi fără întrerupere. De ce te vezi ca pe cel mai mare duşman al tău? Schimbă polaritatea gândurilor atunci când te analizezi din cap până în picioare şi descoperă acel punct forte care te aşează în fruntea tuturor!

Rac
Tu eşti o persoană spirituală care are încredere totală în propriile sale credinţe. Nimeni nu-ţi poate urni principiile spirituale pe care le-ai acumulat şi dezvoltat în timp, dar azi primeşti semne de sus că eşti pe calea cea bună, că această credinţă a ta este recompensată cu miracole şi lucruri bune. Credinţa e capacitatea de a rămâne concentrat pe ceea ce vrei să obţii, orice s-ar întâmpla în jurul tău sau pe parcurs, şi azi vei dovedi cât de puternică ţi-e dorinţa de a ajunge acolo. Chiar dacă unii vor spune despre tine că eşti un romantic visător, tu încă mai crezi în latura pozitivă a oamenilor, în puterea iubirii şi a binelui de a învinge, şi mergi pe această cale până vei demonstra că ai dreptate!

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Eşti genul de om care spune că orice problemă are rezolvare, şi chiar aşa este. Azi vei descoperi că lucrurile sunt mult mai simple decât credeai sau decât doreau alţii să te facă să crezi, deci nu te împovăra cu griji şi temeri inutile, doar pentru că alţii ţi le aruncă în curte. Simplifică lucrurile cât poţi tu de mult, pentru că sigur au soluţii mult mai accesibile. Spune-ţi în sinea ta că e uşor, că e floare la ureche, zi-le cum vrei tu, şi ai să vezi că scapi de senzaţia de greutate cu care te-au acaparat ceilalţi. Nu ai nevoie de influenţele celor din jur, deci apreciază gravitatea lucrurilor din calea ta conform propriilor tale standarde: ce e greu pentru altul, poate fi banal pentru tine!

Fecioară
Nu trebuie să-ţi arăţi temerile şi suspiciunile pe faţă, ca atare ţine-ţi sub control emotivitatea crescută, pentru că nu asta vrea să vadă lumea la tine. Mulţi aşteaptă de la tine o decizie importantă, o atitudine fermă şi curajoasă, ca atare, ia-ţi inima în dinţi şi spune doar ceea ce gândeşti. Evită orice cuvânt cu impact negativ, nu folosi bârfa, critica sau judecata aspră în nicio situaţie, pentru că e un moment în care trebuie să-ţi păstrezi calmul şi luciditatea pentru a spune ce vrei. Dacă începi să te plângi şi vezi în jur doar obstacole şi probleme, nu vei lăsa o impresie prea bună, deci schimbă atitudinea.

Balanță
Bunătatea ta este, uneori, fără margini şi îţi place s-o ambalezi în diverse forme frumoase pentru a fi altora pe plac. Poţi uimi pe cei dragi cu mici atenţii, cu diverse cadouaşe care îi fac să zâmbească, cu lucruri drăgălaşe pline de creativitate şi imaginaţie. E felul tău de a fi generos, de a-ţi arăta iubirea şi prietenia, şi o faci cu brio, încât lumea va admira odată în plus cât de talentat eşti! Dacă reuşeşti să-ţi pui în aplicare creativitatea, ai putea scoate la lumină adevărate opere de artă, evident la nivel mai mic, dar care sunt ieşite din comun prin simplul fapt că tu verşi în ele iubire şi simpatie fără margini. Tu eşti special de felul tău, ca atare şi gesturile tale de afecţiune au ceva extraordinar!

Scorpion
Dacă vezi că lumea apreciază ce faci, tu de ce te critici întruna? Te judeci pe tine însuţi mult prea aspru şi îţi descoperi vini care nu-ţi aparţin. Ai impresia că, dacă tu le vezi, toată lume le vede, dar, dacă ai fi mai atent, ai descoperi că nimeni nu remarcă acel detaliu minor care pe tine te enervează la culme. Şti cum faci tu acum? Ai un coş pe frunte şi eşti atât de obsedat de el, că ai senzaţia că toată lumea numai la asta se uită, deşi nimeni nu l-a remarcat, ca atare las-o mai moale cu auto-critica şi auto-învinovăţirea. Încearcă să te priveşti prin ochii celor din faţa ta, care văd la tine şi lucruri grozave, demne de laudă!

CITEȘTE ȘI: Cum isi ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător
Ai mai multă încredere în valoarea ta, deci, dacă te compari cu alţii care ar fi cu ceva mai sus decât tine, descoperă că ai şi tu atuurile tale poate chiar mult mai grozave decât ale celor pe care îi apreciezi. Apreciază-te mai mult pe tine însuţi, nu-ţi mai găsi atâtea defecte şi atâtea vini, pentru că sigur ai şi tu ceva numai al tău care te aşează uşor în fruntea tuturor. Găseşte-ţi acel as din mânecă şi valorifică-l mai mult. Azi poate apărea o şansă excelentă de a te remarca în faţa tovarăşilor tăi, şi astfel toate laudele şi onorurile să se îndrepte spre tine. Fii mândru de valoarea ta, de poziţia ta, de superioritatea ta şi exprimă-ţi curajos unicitatea!

Capricorn
Nu te mai crampona de lucruri mărunte care nu sunt chiar aşa cum ai fi dorit. Mai bine îţi canalizezi energia spre un scop nou, care are mai mari şanse să fie atins, decât să te tot chinui să duci mai departe acest drum care s-a împotmolit. Uneori, piedicile sunt cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla, semn că planul în care îţi aduci contributia nu are şanse şi ar fi mai bine să te apuci de altceva. Asta trebuie să faci şi tu azi, să abandonezi acel sens care nu mai vrea deloc să înainteze şi să alegi un alt ţel, mai frumos, mai entuziasmant, mai motivant. Propune-ţi altceva, deci!

Vărsător
E un moment bun să te priveşti cu ochi îngăduitori, admirativi, cu mai multă stimă de sine, pentru că deţii toate calităţile care te fac demn de a fi iubit. Dacă nu te iubeşti pe tine însuţi aşa cum eşti, cum ai vrea să te remarce ceilalţi şi să te adore? Priveşte-te în oglindă cu un dram de detaşare, nu pentru a-ţi vedea defectele, aşa cum adeseori faci, ci pentru a-ţi descoperi măreţia, unicitatea, miracolul care îl reprezinţi pe această lume. Spune-ţi cât de multe ai primit de la viaţă, de la destin, de la Dumnezeu, şi ai să vezi ce lungă e lista şi atunci vei spune cu înţelepciune şi iubire: sunt fericit!

Pești
Simţi că ai nevoie de mai multă grijă, dar nimeni nu-ţi poate oferi această alinare decât tu însuţi. Apleacă-te asupra ta cu mai multă iubire, îngrijeşte-te mai mult, vezi unde ai nevoie de vindecare, pentru că tu îţi cunoşti cel mai bine corpul şi sufletul ca să poţi interveni. Vei descoperi cu această ocazie că deţii instrumente de tămăduire a oricărui aspect al vieţii tale, pentru că soluţiile sunt întotdeauna la tine. Mai mult, ai asemenea talente de vindecător, încât simpla ta prezenţă face bine altora care nu sunt în apele lor: le ridici moralul, le dai un sfat benefic, iei pe umerii tăi unele eforturi care sunt peste puterile lor, şi astfel îi vezi şi pe ei că-şi recapătă tonusul pozitiv. Eşti ca un medic!

sursa: acvaria.com

 

 

 

 

Comentarii: