HOROSCOP

HOROSCOP 17 martie 2023

BERBEC Nu mai fi preocupat doar de lucrurile materiale și încearcă să te gândești pentru câteva clipe și la alte aspecte ale vieții. Mereu ți-a păsat doar de tine și de confortul tău, iar asta te-a îndepărtat de cei dragi. Astăzi, ar fi timpul să faci unele lucruri bune pentru cei din jurul tău.

TAUR
Astăzi vei da dovadă de curaj în momentul în care îți vei apăra un coleg în fața șefului. Toți cei de la birou îți vor admira curajul și te vor susține în argumentele pe care le vei aduce. Nimeni nu merită să fie tratat cu superioritate, iar tu ești extrem de atent la aceste aspecte.

GEMENI
Încearcă să uiți tot ce ai învățat până acum și bazează-te doar pe instinct. Acest lucru te va ajuta să capeți mai mută experiență și să te bazezi doar pe forțele proprii. Chiar dacă la început nu vei realiza acest lucru, vei învăța foarte multe lucruri din această experiență și te vei simți mult mai bine.

RAC
Astăzi, ar trebui să prinzi curaj și să faci activitățile pe care le-ai ocolit în ultima perioadă. Nu ar trebui să îți fie frică de absolut nimic, ci să încerci să dai tot ce e mai bun din tine și să îi faci mândri pe toți cei din jurul tău. Dacă vei trece peste temerile tale, vei avea foarte mult de câștigat.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

LEU
Ar trebui ca de astăzi să faci unele schimbări în viața ta care să te facă să te simți mai sigur pe tine însuți. Uneori, eziți să faci ceea ce îți dorești cu adevărat, deoarece nu ai încredere în tine însuți și te gândești mereu la ce ar spune cei din jurul tău. Chiar dacă știi că acest lucru este greșit, nu te poți îndepărta de acest obicei.

FECIOARĂ
Ia-ți o pauză de la tot ceea ce faci și relaxează-te, deoarece ai muncit foarte mult în ultima perioadă și trebuie să ai parte și de câteva momente doar ale tale, în care să te relaxezi și să faci doar ceea ce îți face cu adevărat plăcere.

BALANȚĂ
Nu te mai simți prea bine în mediul de lucru și de aceea ar trebui să faci o schimbare la nivel vizual. Redecorează biroul, deoarece acest lucru te va ajuta să fii mult mai productiv și relaxat. Ai nevoie de aceste stări pentru a face față presiunilor societății și de aceea nu ar trebui să mai stai pe gânduri.

SCORPION
Vei avea un început de zi extrem de ciudat, deoarece vei avea o întâlnire neașteptată ce îți va da foarte mult de gândit. Nu te vei putea concentra la absolut nimic și te vei gândi doar la ce ai auzit de la cel care a reușit să îți dea întreaga zi peste cap. Vei reuși totuși spre sfârșitul zilei să realizezi ceea ce s-a întâmplat și să îți revii la normal.

CITEȘTE ȘI: Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

SĂGETĂTOR
Încearcă să fii mult mai blând cu cei din jurul tău; asta te va ajuta să te apropii de oamenii pe care nu i-ai considerat potriviți pentru tine până în acest moment. Vei realiza faptul că ai avut nevoie mereu de prieteni cu care să vorbești, cărora să le spui tot ce ai pe suflet însă niciodată nu ai știut cum să procedezi pentru a te apropia de oameni.

CAPRICORN
Nu mai fi atât de preocupat de aspectul tău fizic și învață să te bucuri de lucrurile mici, chiar dacă nu ești îmbrăcat în cele mai scumpe haine și nu ai cel mai sofisticat machiaj. Obișnuiești să pui accentul pe aceste aspecte ale vieții, iar asta te determină să nu mai poți fi atent la ceea ce contează cu adevărat.

VĂRSĂTOR
Astăzi, la birou, vei fi lăudat de șeful tău deoarece în ultimul timp ai muncit foarte mult și ți-ai dat tot interesul ca totul să iasă cât mai bine. Chiar dacă nu ai așteptat niciodată nimic la schimb pentru ceea ce ai făcut, astăzi vei primi mai mult decât ți-ai fi putut imagina vreodată.

PEȘTI
În ultimul timp, ai făcut foarte multe compromisuri de dragul celor din jurul tău, iar astăzi ar trebui să faci o schimbare. Încearcă să te pui doar pe tine însuți pe primul loc și să te gândești mult mai mult la adevăratele tale nevoi…

 

 

 

Comentarii: