LIFESTYLE

Ce trist! Irinel Columbeanu, uitat de toți cei cu care a chefuit pe vremuri! Nici Moni nu-i mai răspunde la mesaje!

Vremurile când Irinel Columbeanu era unul dintre milionarii excentrici ai României și se lăfăia în lux și petreceri opulente la vila de la Izvorani sunt istorie. Tot așa și vila, pe care Iri oricum o pierduse în favoarea băncilor, a ars ca o torță.

Printre divele care au trecut prin patul său au fost Romanița Iovan, Anna Lesko și Monica Gabor, pe care a și luat-o de soție, a făcut-o celebră și cu care are o fată, pe Irina. Dacă până acum, femeile din viața lui Iri i-au tot fost aproape, iată că în ultima vreme lumea a cam uitat de el.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

„Cel mai probabil, de Paște, o să stau acasă, nu mă duc nicăieri, nu mă duc la Monica. O să vedem. Eu sunt o persoană care acționează sub imperiul momentului. Am vorbit cu fiica mea, Irinuca, recent. M-a sunat acum vreo două nopți și am vorbit despre ale noastre. Am o relație ok cu ea.”, a povestit pentru Click Irinel Columbeanu.

”Monicăi i-am mai trimis mesaje scrise, în ultima perioadă, dar nu mi-a răspuns. Nici nu necesita un răspuns la ce îi scriam eu. Cu ea nu am mai vorbit deloc în ultimele luni, nici nu m-a invitat de Paște, la ea, în America. Nu, nu!”, a declarat Columbeanu.

 

 

 

 

Comentarii: